Kim Kardashian, Naomi Campbell'i taklit ediyor
MODA

Kim Kardashian, Naomi Campbell'i taklit ediyor

Realty şov yıldızı Kim Kardashian, ünlü model Naomi Campbell'in 90'lı yıllardaki stilini günümüze kopyalıyor!

GÜNCELLEME TARİHİ: 14 Mart 2019

Azzedine Alaïa'dan Versace'ya kadar Kim Kardashian, son zamanlarda tasarımcıların arşiv kıyafetlerini giymeye başladı. Kıyafetlerin ortak noktası ne mi? Hepsi 90'lı yıllarda ilk olarak Naomi Campbell tarafından giyildi.

Versace'nin 1996 sonbahar defilesinde Naomi Campbell tarafından taşınan bu kıyafet dikkat çekmişti. Kardashian, önceki gün Chance The Rapper'ın düğününde yine Versace imzalı benzer kıyafetle boy gösterdi.

Kardashian'nın geçtiğimiz günlerde Paris Moda Haftası'nda giydiği kıyafeti Campbell, Alaïa'nin 1991-1992 sonbahar kış defilesinde giymişti.

Atelier Versace tasarımı metalik elbiseyi Kardashian bu yıl The Cher Show'un galasında giydi. Oysa aynı kıyafeti Campbell 1998'de markanın şovunda ve daha sonra 2015'teki bir etkinlikte giymişti.

Versace'nin 2019 defilesine Kardashian, markanın 1997 sonbahar kış sezonundan bu elbiseyle katıldı. Campbell aynı elbiseyi 90'larda giymişti.

Kim Kardashian 2018 Met Gala'ya, Versace'nin 1992 koleksiyonundan bu elbiseyle katıldı. Aynı elbiseyi Naomi Campbell 2004 yılında The Face filminde giymişti.