adidas Running x Game of Thrones
MODA

adidas Running x Game of Thrones

adidas Running efsanevi televizyon dizisi Game of Thrones ile sekizinci ve final sezonu kapsamındaki iş birliğini duyurdu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 18 Mart 2019

adidas Running HBO televizyon serisi Game of Thrones ile merakla beklenen işbirliğini açıkladı. Ekranlara ilk geldiği 2011 yılından itibaren, eğlence dünyasında olay yaratan Game of Thrones, Westeros Dünyası'nı aşıp popüler kültürün önemli bir parçası haline geldi.

adidas, serinin sekizinci ve final sezonu kapsamında, ikonik haneleri ve Westeros karakterlerini sneaker formunda yeniden canlandırdı. adidas ve Game of Thrones işbirliği, her biri atıfta bulunduğu kahramanların ve kötü karakterlerin özelliklerini, renklerini ve detaylarını temsil etmek üzere dikkatle tasarlanmış altı sınırlı üretim Ultraboost içeriyor.

Ayakkabılarda Westeros'un savaşan farklı gruplarına yapılan ince atıflar dikkat çekiyor. Detaylar arasında ayakkabının dil kısmında yer alan grubun mührü ve topuk etiketinde yazan mottosu yer alıyor. Diziden ilham alınan hane motifleri cesur ve belirgin renkleri bir araya getirirken, adidas x Game of Thrones Ultraboost silüetleri performans merkezli ayakkabı teknolojisini çarpıcı ve kültürel görsel estetikle birleştiriyor.

Koleksiyondaki her bir ayakkabı sınırsız enerji geri dönüşümü sağlayan BOOST orta taban teknolojisi, hafif performans için Primeknit saya, uyum ve destek için ikonik topuk çerçevesi yanı sıra çeşitli farklı materyallerle donatıldı.

adidas Running Genel Müdürü Alberto Uncini Manganelli "Game of Thrones gibi markalarla yapılan işbirlikleri DNA'mızın bir parçası. Birbirinin benzeri markalar ve televizyon programlarının öncelikli platformlarının ötesine geçip popüler kültüre yayılması ilham veriyor. Bu proje, en ikonik silüetlerimizi, üzerinden hikaye anlatabileceğimiz bir tuvale çevirdiğimiz açık kaynak stratejimizin yeni bir örneği." diyor.

HBO Lisans ve Perakende Genel Müdür Yardımcısı Jeff Peters "Ultraboost x Game of Thrones koleksiyonu, iki etkin markanın füzyonunu atletler, ayakkabı tutkunları, moda tutkunları ve Game of Thrones fanlarının kesinlikle peşinde olacağı bir şekilde sunuyor. Bu zamana kadar Game of Thrones fanları, diziyle etkileşime girebilmek için yeni fırsatlar yaratan yenilikçi ve kaliteli lisanslı ürünlere her zaman ilgi gösterdiler. Gelecek final sezonunu beraber kutlamak için adidas Ultraboost koleksiyonumuzu piyasaya sürmekten büyük heyecan duyuyoruz!"