Baguette Jewellery'nin yeni koleksiyonu Gladia
MODA

Baguette Jewellery'nin yeni koleksiyonu Gladia

İstanbullu genç mücevher markası Baguette Jewellery’den Murat Ali Gök ve Vanessa Baruh, yeni koleksiyonları Gladia’nın hikayesini paylaşıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 18 Mart 2019

"Baguette Jewellery, mücevherin kasalardan çıkıp günlük hayatın parçası olması fikri ile ortaya çıkmış bir marka. Tasarımlarımızda vintage mücevherlerin etkisi ve Art Deco dönemin keskin geometrik çizgilerini görebileceğiniz gibi, günümüz trendleri de rol oynar. Göz bebeğimiz olan Jasmine Collection'ın ardından Gladia Collection'ı hazırladık. Bu koleksiyon, her kadının içinde barındırdığı gücü keşfedebilmesi amacıyla ve bu gücüne her daim güç katması adına hazırlanmış parçalardan oluşuyor. Her biri, altının verdiği güç ve Baguette'in imza motiflerinin harmanlanması sonucu ortaya çıktı.


Murat Ali Gök ve Vanessa Baruh

Gladia Collection'ı özel kılan kalın çizgileri, Baguette'in klasikleşmiş keskin hatları, ağır duruşuyla zamansızlığı ve ihtişam ve gücü yansıtıyor oluşu... Bu koleksiyon kendine olan güvenlerini imajlarında da dışa vurmak isteyen kadınlar için yaratıldı denebilir. Tasarımlar ardındaki ilham kaynaklarımız, Rönesans mimarisi, eski dönemin ihtişamlı kristal avizeleri ve ışıltılı olan her şey... Audrey Hepburn, Sophia Loren ve Elizabeth Taylor ise stil ikonlarımızdan bir kaçı. Bir Baguette kadını duru güzelliğiyle nerede olursa olsun parıldayacaktır."