Delfina Dellettrez x Fendi
MODA

Delfina Dellettrez x Fendi

Temel görevi zaman ölçmek olan bir nesnenin ‘zamansız’ sıfatına sahip olması ilk bakışta kulağa ters gelse de, işin içine paha biçilmez bir zanaat becerisi ve stil girince her şey anlamını buluyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 8 Nisan 2019

Romalı lüks modaevi, 1988'den bu yana İsviçreli saat ustalarının tecrübesini Fendi'nin DNA'sıyla birleştirerek ortaya sağlam kişiliklere sahip, zarif ve modern tasarımlar çıkarıyor.

Fendi'nin farklı stil ve okazyonlara hitap eden yedi adet saat koleksiyonu bulunuyor: Delfina Dellettrez x Fendi işbirliğinden doğan, ilhamını Roma'nın mimarisinden alan Policromia; ışığın ebedi gücünü simgeleyen, pırlanta detaylı metal bilezikli Fendi iShine; modaevinin köklerine ve zanaat geleneğine saygı duruşu niteliğindeki Selleria; Fendi'nin zamansız zarafetini yansıtan Forever Fendi; yenilenen yuvarlak logoyu barındıran modern ve sportif Run Away; Roma anfitiyatrolarından esinlenilen kasasıyla ultra ince metal bilezikli Fendi My Way ve beklenmedik detaylarla bezeli modern ve şık Momento Fendi. İtalyan stili ile İsviçre'nin kusursuz saatçiliği bir araya geldiğinde ortaya çıkan sonuç bundan daha iyi olamazdı.


Silvia Venturini Fendi