Uzun boylu görünmenizi sağlayacak 5 püf nokta
MODA

Uzun boylu görünmenizi sağlayacak 5 püf nokta

Kadınlarda boyu daha uzun göstermek aslında çok da zor değil. Bazı stil önerilerine dikkat ederek daha uzun boylu görünmeniz mümkün. Yanlış seçilen kıyafetler boyunuzu olduğunuzdan daha kısa gösterebilir. Derlediğimiz stil önerileri ile boyunuzu hem daha

GÜNCELLEME TARİHİ: 8 Nisan 2019

Giydiği kıyafetler, ayakkabılar ve kullandığı aksesuarlarla şık olmak istemeyen kadın yoktur. Aslında hem şık hem zayıf hem de uzun boylu görünmek seçtiğiniz kıyafetlere göre değişiklik gösterir. Peki hangi tarz giyinmek daha uzun olmanızı sağlar İşte cevabı…

Çizgiler

Kıyafetlerinizde çizgi desenlerinden hoşlanıyorsanız burada dikkat etmeniz gereken bir püf nokta var. Çizgileri enine değil boyuna olan kıyafetleri tercih etmeniz daha uzun görünmenizi sağlayacaktır. Çapraz çizgileri olan bluzleri de tercih edebilirsiniz.



Tek renk detayı

Desenli kıyafetler tek renk olanlara göre sizi daha kısa gösterir. Aynı şekilde birçok rengi barındıran kıyafetler de daha kısa olmanıza neden oluşturur. Aynı tonlarda alt üst kombini yapabilir ya da tek renk elbise tercih edebilirsiniz.

Yüksek bel

Pantolon ya da etekleri yüksek bel tercih etmeniz boyunuzu daha uzun gösterir. Diğer bir yöntem ise pantolon veya eteklerinizin üzerine kombinlediğiniz üstleri kısa tercih etmek olacaktır. Rengini de beyaz seçtiğinizde istediğiniz sonucu daha iyi yakalayacaksınız.

Aksesuar ayrıntısı

Kombinlediğiniz kıyafetlerin yanı sıra tercih ettiğiniz takı modelleri ve kemerler de boyunuzun daha uzun ya da kısa görünmesini yakından etkiler. Takacağınız küpelerin ve kolyenin de uzun olanlarını seçerek daha uzun görünmenizi sağlarsınız.

Ayakkabı seçimi

Giyeceğiniz ayakkabının şekli, topuğu ve hatta rengi bile boyunuzun uzunluğunu etkileyen detaylardır. Platform topuklu ayakkabıları tercih edebilirsiniz, bol paça pantolon altına hafif görünmesini sağlayabilirsiniz.