Elle Fanning'in doğum günü stili
MODA

Elle Fanning'in doğum günü stili

Hollywood'un yükselen yıldızlarından Elle Fanning'in 21. doğum gününde pembe ve rahat stili ile dikkat çekti. Miu Miu'nun yüzü olan Elle Faning Harper's Bazaar nisan sayımızda.

GÜNCELLEME TARİHİ: 11 Nisan 2019

Kariyerine Benim Adım Sam filmiyle başlayan; sadece bu yıl A Rainy Day in New York, 2019 Maleficent: Mistress of Evil, Molly, All the Bright Places ve The Great filmleriyle izleyici karşısında olacak Elle Fanning, 21. yaş gününü Hollywood'da kutladı.

Dakota Fanning'in bebekliğini canlandırarak ilk oyunculuk deneyimini 2 yaşında yaşayan Elle Fanning, 21. yaş günü için Craig's adlı mekanı tercih etti.

Reservation Road filmindeki Emma karakteriyle kariyerinde yükselişe geçen Fanning; yaş günü için çiçek desenli ve sırt dekolteli mini bir elbise tercih etti. Hollywood'un modern prensesi olarak adlandırılan genç yıldız eskitilmiş stilini Chanel çanta ve Miu Miu pembe sandaletle tamamladı.

Parti çıkışında rüzgar nedeniyle zor anlar yaşayan ve otomobiline gidene kadar saçlarını ve elbisesini toparlamaya çalıyşan 21 yaşındaki yıldız gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.