Missoni ve Adidas iş birliği
MODA

Missoni ve Adidas iş birliği

Missoni ve Adidas koşuya odaklı ve modadan ilham alan sınırlı sayıda bir dizi giyim ve ayakkabı tasarımı üzerinde iş birliği yapmak için bir araya geldi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 24 Nisan 2019

İtalyan moda evi Missoni ve ikonik spor giyim markası adidas, sınırlı sayıda koşu giyisi ve ayakkabısı için iş birliği yaptı. adidas Missoni, adidasların ileri görüşlü yeniliklerini ve Missoni'nin kurucu ortağı ve Olimpiyat koşucusu Ottavio Missoni'nin yaratıcılığını kabul ediyor.

İşbirliği, her iki markanın kökenine saygı göstererek, bireysel estetiği, şık bir dokunuşla yüksek performanslı parçalara odaklanarak birleştiriyor. 1953 yılında Rosita ve Ottavio Missoni tarafından kurulan Missoni, lüks moda topluluğunda yeni bir stil kodu oluşturdu. Teknoloji geliştikçe, Missoni ailesi, markanın şu anda bilinenle özgün, karmaşık ve eşanlamlı tasarımlarını üretti.

Ottavio Missoni, 1948'de Londra Olimpiyat Oyunları'nda 400 metre engellide yarıştı. Takımın üniformalarını tasarladı. Bugün Missoni'nin ikonik spor giyim markasıyla işbirliği yapması mantıklı geliyor.