Hermes yeni sezonda atakta
MODA

Hermes yeni sezonda atakta

Hermès, İlkbahar/Yaz 2019 erkek giyim koleksiyonunu Londra ve Paris’te düzenlediği şovlarla tanıttı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 8 Mayıs 2019

Hermès'in atları Londra'da (mecazen) ve Paris'te (kelimenin tam anlamıyla) dört nala koşarak, İlkbahar/Yaz 2019 erkek giyim koleksiyonunu tanıttı.

Defile için moda dünyasının önde gelen isimleri önce Londra'da dev bir hangarda bir araya geldi. Kreatif direktör Veronique Nichanian imzalı koleksiyonda yer alan pastel tonlarda blazer ceketler, canlı renklere sahip weekender çantalar, rahat kesimler, markanın DNA'sını taşımakla birlikte sokak stiline de yakın bir çizgide duruyordu.

Davetliler, markanın CEO'su Axel Dumas'nın konuşmasının ardından Hermès'in tarihine ışık tutan sergiyi gezmek için neon bir tünelden geçerek farklı bir bölüme ulaştılar. Grafik desenlerin kapladığı duvarlar, balıkçı oltalarından sallanan şapkalar ve yıldızlı gökyüzünün altında duruyor hissine kapıldığınız oda, serginin en dikkat çeken bölümlerinden oldu.

Hermès, "ilk müşerilerimiz" diye nitelendirdiği atlara ve dolayısıyla kendi köklerine olan bağını bir kez daha göstererek Londra'daki şovun ardından davetlileri Paris'e götürdü ve Grand Palais'de gerçekleşen Hermès at yarışını izlemelerini sağladı.