Swarovski Anneler Günü koleksiyonu
MODA

Swarovski Anneler Günü koleksiyonu

Yeni Swarovski Anneler Günü Koleksiyonu, anne ve çocuğu arasındaki ışıltılı bağın parlak bir yorumudur. Bu koleksiyon insanları, güneşlerini takip etmeye (#FollowYourSun) ve hayatlarındaki kadınlara ne kadar değer verildiklerini ve sevildiklerini gösterme

GÜNCELLEME TARİHİ: 9 Mayıs 2019

"Güneş ışığımsın" koleksiyonun ve kampanyanın kalpleri ısıtan hikayesidir. Nasıl güneş bizleri özenle yetiştiriyor ve ışıldıyorsa dünyanın dört bir yanındaki anneler ve anne figürleri de bizleri aynı özenle yetiştiriyor ve ışıldıyor. Kampanyada anne göz alıcı bir Sunshine kolye ucuyla ışıldıyor, kızı ise sıcaklıkta ve parlak güneşin altında parlarken kolye ucunun daha küçük bir versiyonunu takıyor; anne güneşe benzetiliyor ve kızı ise etrafında dönüyor dolayısıyla birbirlerini sevgiyle aydınlatıyorlar.

Swarovski'nin Kreatif Direktörü Nathalie Colin yeni koleksiyon hakkında şunları söyledi: "Swarovksi'de herkes için ışıltı felsefesine inanıyoruz dolayısıyla Anneler Günü Koleksiyonumuz yalnızca sizi yetiştiren kadını kutlamakla kalmıyor aynı zamanda tüm anne figürlerini yani anneleri, büyükanneleri, üvey anneleri, kayınvalideleri, arkadaşları ve onların bizim için yaptıkları her şeyi kutluyor. Koleksiyon tıpkı tanıdığımız ve sevdiğimiz kadın gibi parlak, göz alıcı, ışıltılı ve çok yönlü."

KOLEKSİYONDA ÖNE ÇIKANLAR
Minimalist tarzlardan karmaşık detaylara sahip tasarımlara uzanan tasarımıyla Anneler Günü Koleksiyonu, sade çizgilere, heykelsi güneşten ilham alan silüetlere ve günlük tarzlara ışıltı katan seçkin beyaz, mavi ve sarı bir renk paletine hayat veriyor. Sunshine, Originally ve North serilerinin öne çıkan parçaları, hem almak hem ve vermek isteyeceğiniz ışıltılı ve anlam dolu hediye fikirleri olarak karşımıza çıkıyor.

Çarpıcı konik baget Swarovski kristalleriyle birlikte kullanılan zarif güneş silüetleriyle ışıldayan Sunshine koleksiyonu ile gününe ışıltı katın. Çok yönlü seri, üst üste takılabilen yüzük setleri, iri düğme küpeler ve farklı uzunluklarda takılabilen büyük boy bir kolye ucuyla tamamlanırken parlatılmış pembe altın ve gümüş tonları ise tüm özel günleriniz için tarzınıza seçkin bir ışıltı dolu dokunuş katıyor.