Mehtap Elaidi yeni showroom’u kapılarını açtı
MODA

Mehtap Elaidi yeni showroom’u kapılarını açtı

19 sene önce beyaz gömleklerle yola çıkan, Türkiye ve yurt dışında kadınların gardıroplarında yerini alan Mehtap Elaidi markası yenilenme sürecine showroom’uyla devam ediyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 25 Mayıs 2019

Geçtiğimiz aylarda marka kimliği ve web sitesini yenileyerek adeta kabuk değiştiren Mehtap Elaidi yepyeni showroom'unda ziyaretçilerini bekliyor.

Mehtap Elaidi #SORRYMYSTORY1001 ismini verdiği koleksiyonunu, kendisiyle beraber onlarca kadını merak uyandıran hikayeleriyle kurtaran Şehrazat'a ve Şehrazat gibi güçlü nice kadınlara ithaf ediyor.

Günümüzde kadınlar yalnızca kendi kurguladıkları ve anlattıkları hikayelerle ayakta kalabildikleri ölçüde güçleniyorlar ve erkek egemen dünyada kendilerini fiziksel ve sözel olarak ifade ediş şekilleriyle üç boyutlu bireylere dönüşüyorlar. Bu fikirden yola çıkan #SORRYMYSTORY1001 koleksiyonu her kadına kendini, kendi istediği gibi anlatma fırsatı sunuyor: Tutkulu bir iş kadını, eksantrik bir şehirli ya da gizli bir hayalperest… Koleksiyondaki hacimli ve sert kumaşlar cesur ve iddialı kadınları işaret ederken, volanlar ve drapeler ise herkesin içindeki romantik yöne hitap ediyor.