Michelle Pfeiffer'in zamansız stili
MODA

Michelle Pfeiffer'in zamansız stili

60 yaşındaki oyuncu ve zararlı kimyasallar içermeyen parfüm markası Henry Rose’un kurucusu Michelle Pfeiffer çabasız şıklığıyla göz kamaştırıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 27 Mayıs 2019

Kişisel stilimi hippi ile klasiğin buluşması olarak tanımlayabilirim. En çok giydiğim tasarımcılar, bu ikisini farklı derecelerde bir araya getirenler. Şık takım elbiseler içindeki kadınları çok beğeniyorum.

Gardırobumda Saint Laurent ve Alexander McQueen'lerin yanı sıra yeni aldığım ve çok sevdiğim beyaz bir Armani takım var. Çeşit çeşit Birkenstocks'a sahibim. Ayrıca yaz boyunca bot da giyerim.


Birkenstocks - Gianvito Rossi

Favori aksesuarım halka küpe. 12 yaşımdan beri takıyorum. En büyük gardırop savurganlığım, Brunello Cucinelli palto. Fiyatı oldukça yüksekti ama zamansız bir tasarım olduğu için sonsuza dek giyeceğimi düşünüyorum. Henry Rose'u, kaliteden ödün vermeden sağlıklı bir parfüm markası yaratmak istediğim için kurdum. "Temiz güzelliğe" ilgim yeni anne olduğumda başladı.


Brunello Cucinelli

Ondan önce, bir ürün satışa sunulduysa mutlaka denetimden geçmiştir diye düşünürdüm. Mantıken, cildimizle temas edecek içeriklerin güvenli olup olmadıklarının ispat edilmesi gerekir. Sonra, kâr amacı gütmeyen bir organizasyon olan Environmental Working Group'un (ben de artık yönetim kurulu üyesiyim) ürünleri şeffaflık, üretim yöntemleri ve içerik kalitelerine göre değerlendirdiği kozmetik veritabanı Skin Deep'i keşfettim.

Ürünleri araştırdıkça sürekli "parfüm" kelimesi karşıma çıkıp duruyordu ve bu da her defasında EWG'nin ürüne kötü not vermesine sebep oluyordu. Parfümsüz ürünler aramaya başladım ve parfüm kullanmayı 10 yıl önce bıraktım.


Henry Rose

Benim koleksiyonum ise hem EWG onaylı hem de Cradle to Cradle sertifikalı, yani sıkı bir incelemeden geçti; çıtayı epey yükselttim. Parfümleri formüle ederken, kokular beni çocukluk hatıralarıma götürüp durdu. İlk parfümüm Torn'da, o sırada fark etmesem de babamın kolonyasının kokusunu yakalamaya çalışmışım. Aynı zamanda benim zevkime en uygun olanı da bu. Bir diğer vazgeçilmezim Beautycounter kapatıcım. Her zaman yanımda taşırım. Michelle Obama'nın kitabını okumaya başladım. Bir yandan da Yuval Noah Harari'nin 21. Yüzyıl İçin 21 Ders'ini okuyorum.

Ölmeden yapılacaklar listemde Blue Zones'a bir gezi var. Tüm elektronik aletlerden uzak kalacağım uzun bir mola istiyorum.