Georgia May Jagger ile Miu Miu Ceremony Kapsül Koleksiyonu
MODA

Georgia May Jagger ile Miu Miu Ceremony Kapsül Koleksiyonu

Miu Miu, Ceremony adını verdiği yeni kapsül koleksiyonuyla karşımızda. Bu koleksiyon, Miu Miu’nun özgün ve feminen ama daima eğlenceli ve aykırı dokunuşlar taşıyan tasarımlarını kutlama niteliğinde.

GÜNCELLEME TARİHİ: 10 Haziran 2019

Miu Miu'nun kural tanımaz ruhunu yansıtan Georgia May Jagger, Emma Craft tarafından fotoğraflanan yeni bir seride masumiyet ile baştan çıkarma arasında dalgalanıyor. Düşsel kırların geri planı oluşturduğu zamansızlık hissi veren fotoğraflarda Miu Miu kızı, her iki yönüyle ışıldarken markanın Ceremony koleksiyonundan tasarımlar da belgeleniyor.



Parti mevsimi için tam zamanında lanse edilen Ceremony, Miu Miu'nun özgün ve feminen ama daima eğlenceli ve aykırı dokunuşlar taşıyan tasarımlarını kutlama niteliğinde bir kapsül koleksiyon olarak sunuluyor.

Rahatlıkla giyilsin ve genç bir kadının yaşamını tasasız bir kararlılıkla kolaylaştırsın diye tasarlanan zarif kreasyonlar, ipekler ve danteller, kurdeleler ve fiyonklar, payetler ve kristallerle süslenerek zamansız görünümler kazanıyor.

Koleksiyonda sivri uçlu yakalı ve düğmeli mini elbiseler, fırfırlı koton biyeli vücudu saran süveterler, erkek giyiminden ödünç alınan robalı organze gömlekler ve evaze kesim etekli takımlar gibi kısa ve sevimli parçalardan bollaşan paçalı slim pantolonlar, oymalı saten bluzlar ve bilekte biten gece elbiseleri gibi uzun ve zarif stillere kadar çeşitli siluetler yer alıyor.

Miu Miu yine kendi özgün tarzını katıp, yamalı cepler ve tam boy düğmeli parçalar gibi kullanışlı unsurları entegre ederek form ile işlevi birlikte sunuyor. Parlak zincir askılı feminen çantalar, kedi gözü güneş gözlükleri ve Miu Miu kızı isterse pantolon çorapla giyilebilecek kalın topuklu Mary Jane ayakkabılar gibi aksesuarlar görünümleri bütünlüyor.