Fendi Selleria Roma/Amor ile daha fazla renk
MODA

Fendi Selleria Roma/Amor ile daha fazla renk

Fendi Selleria Roma/Amor koleksiyonu, markanın dinamik ruhunu neon bir paletle yansıtıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 12 Haziran 2019

Roma'nın tersten okunuşu "Amor"un aşk anlamına gelmesi tesadüf olmasa gerek. Fendi de şehri Roma'ya olan büyük aşkını bir kez daha Selleria Roma/Amor koleksiyonuyla ifade ediyor.

Graffiti sanatçısı Pref ile işbirliğinden ortaya çıkan neon gökkuşağı renkleri ve üç boyutlu grafik illüzyon yaratan desenler, markanın ikonik stili ve zanaat geleneği ile buluşarak sportif bir seçki oluşturuyor. Oversized deri bomber'lar, ikonik FF logo desenli tek omuzlu elbise, floresan aksanlı biker ceketler, çift taraflı oversized şişme montlar ve yine FF logolu atletik tarzda mayolarla takım taytlar sezonun en iddialı sokak stili parçalarından.

Aynı eğlenceli bakış açısıyla tasarlanmış aksesuarlar da koleksiyonun öne çıkanlarından. Peekaboo, Baguette, Mon Tréor gibi ikonik Fendi çantaların, Ffreedom sandalet ve sneaker'ların neon dokunuşlar ve jakarlı FF logolarıyla yorumlandığı koleksiyonda, her tasarım "must have" statüsünde. Selleria Roma/Amor'da kadın hazır giyim ve aksesuarlarının yanı sıra erkek ve çocuk koleksiyonları da bulunuyor. "Mini-me" yaklaşımıyla tasarlanmış parçalar sayesinde çocuklar anne-babalarının stilini devralıyor.