Plaj hikayeleri
MODA

Plaj hikayeleri

Batan güneşin kumsala bıraktığı sıcak renklerden ormanın derinliklerindeki renk oyunlarına, Penti’den yazın tüm enerjisini yansıtan bir plaj koleksiyonu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 13 Haziran 2019

Penti 2019 Plaj Koleksiyonu tam 65 bin kombin seçeneğiyle bizi dünyanın tüm sahillerine uzanan harika bir yaz macerasına davet ediyor. Plaj kıyafetlerinden aksesuarlara tatil denince akla gelen her şeyi bir arada sunan koleksiyon, yedi tema ile farklı yaz hikayeleri anlatıyor: Yeşilin her tonundan ve tropik çiçeklerden ilham alan Midnight Tropic, parıldayan kumları ve denizin güneş kremiyle karışan kokusunu yansıtan Soft Retro, okyanusu resmeden, mavi ve beyazın hakimiyetindeki Connected Senses, özgür ruhların esin kaynağı olduğu Mystic Nomad, Latin müziğin ritmini desenlere yansıtan Frida, 70'leri günümüze taşıyan Boho Breeze ve neonlar ile sloganların başrolde olduğu Free Style.

Koleksiyonu keşfederken, sınırlı sayıda üretilen yeni Formentera tasarımlarına göz atmayı da unutmayın. 2018 yazında Akdeniz'in saklı cenneti Formentera Adası'nın dingin ruhunu tasarımlarına yansıtan Penti, bu özel koleksiyonu 2019 yazına da taşıdı.