Fendi Caffe Londra'da açıldı
MODA

Fendi Caffe Londra'da açıldı

Fendi pastasının yanında Fendi kahvesi ister misiniz?

GÜNCELLEME TARİHİ: 3 Temmuz 2019

Zeynep Gürer

Londra'da yer alan ünlü mağaza Harrods'ta Fendi kafe açıldı. Instagram fotoğraflarında bolca göreceğimiz şimdiden belli olan Fendi Caffe, Harrods'un 5. katında yer alıyor.

Temmuz ve ağustos ayları boyunca ziyaretçilere açık olacak Fendi kafe, lüks moda evinin anavatanı İtalya'dan ilham alan özel bir mönüye sahip.

Tüm yaz boyunca Instagram'da sanatçı Joshua Vides tarafından tasarlanan FF logolu duvarlar, masalar, menüler, tabaklar ve tabaklar görülmesi muhtemel. Burada, Fendi logolu kahve, çanta şeklindeki bisküviler veya çift 'FF' kek sipariş edebilirsiniz.

Kafeye açılan Fendi Peekaboo barı, alışveriş yapanların kendi Mini Peekaboo'larını tamamen Harrods'ta (28 Temmuz'a kadar) tamamen özelleştirmelerine olanak tanıyor. Müşteriler, kendi benzersiz stillerini yaratmak için popüler çantanın üç ana unsurunu karıştırıp eşleştirebilecek. 25 çeşit sap ve yedi kayış seçeneği ile torbanın gövdesi için 20'den fazla farklı seçenek sunulacak.

Fendi, Harrods deneyimini tamamlamak için aynı zamanda markanın en çok beğenilen yeni sezon stillerini içeren Harrods 'Shoe Heaven'da lüks bir konsept mağazası açtı. Bu altı ay boyunca devam edecek.