Prenses Diana'nın ikonik sweatshirt'ü satışta
MODA

Prenses Diana'nın ikonik sweatshirt'ü satışta

Zamansız bir stil ikonu olarak görülen Prenses Diana'nın en ünlü günlük kıyafetlerinden biri açık artırmaya çıkıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 8 Temmuz 2019

Zeynep Gürer

Kensington Sarayı'nın en zamansız gardırobuna sahip olan Prenses Diana'nın 1997 yılında giydiği Virgin Atlantic sweatshirt'ü açık artırmayla satılacak. Prenses Diana'nın aynı yıl trajik bir kazada hayatını kaybeybeden önce bir kaç ay önce giydiği lacivert sweatshirt Sir Richard Branson tarafından hediye edilmişti.

Galler Prensesi Diana da aynı sweatshirt'ü yakın arkadaşı ve uzun süredir kişisel antrenörü olan Jenni Rivett'e ikonik örgüyü hediye etti; "Sevgili Jenni, Diana'dan çok sevgiler, Diana, x"

Rivett, "Zamansız ölümünden birkaç ay önce, benim için birkaç tişört bıraktığını söyledi. 'Virgin Atlantic' de onların arasındaydı. Bu kazak Sir Richard Branson tarafından ona verildi. Düzenli olarak spor salonuna yaptığı ziyaretlerde en çok giydiği şey oldu. Spor salonuna gelirken giydiği şeylerden ziyade, dünyada odaklanacak çok daha önemli konuların olduğunu hissetti. Bu nedenle her seferinde ünlü Virgin sweatshirt'ünü giymenin medyadaki telaşı durdurmak için iyi bir yol olacağına karar verdi" dedi.

Diana, paparazzilerin yeni fotoğraflarını çekmesini önlemek için akıllıca bir terzilik taktiği olarak defalarca bu büyük boy sweatshirt'ü giydi. Bir müzayede evinde gerçekleştirilen açık artırma 10 Temmuz'da son bulacak.