Irina Shayk: Mükemmel değilim kötü günlerim oldu!
MODA

Irina Shayk: Mükemmel değilim kötü günlerim oldu!

Bradley Cooper’dan ayrıldıktan sonra ilk kez Harper's Bazaar'a röportaj veren Irina Shayk, "Evliliğe inanıyorum" dedi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 12 Temmuz 2019

Irina Shayk, Harper's Bazaar'ın yaz dijital sayısının kapak yıldızı oldu. ​Bradley Cooper'dan ayrıldıktan sonra ilk kez Harper's Bazaar'a röportaj veren Irina Shayk, modellik, evlilik ve annelik hakkında konuştu.

Geçtiğimiz ay Bradley Cooper ile 4 senelik ilişkilerini sonlandıran Irina Shayk, "Ben Mükemmel değilim, kötü günlerim oldu. Bazen manken gibi görünmüyorum. Ben sadece gerçek bir insanım." dedi.

Bradley Cooper ile birlikteliğinden bir kızı olan Irina Shayk, özel hayatı hakkında konuşmaktan çekiniyor. İnsanların özel hayatını neden bu kadar merak ettiklerini ise "Bence insani bir şey: Sahip olamazsanız sahip olmak istersiniz. Bir perde var ve o perdeyi açmak istiyorsunuz." şeklinde açıklıyor.

SHAYK: "EVLİLİĞE İNANIYORUM"

Bradley Cooper ile nişanlandıkları iddia edildi ancak hiçbir zaman evlenmediler. Peki 33 yaşındaki Rus model, evlilik hakkında ne düşünüyor? Evlilik hakkında "Herkes farklı bakıyor" diye konuşmaya başlayan Shayk, "Evliliğe inanıyor muyum? Evet tabi ki. Ben buna karşı olan biri değilim. " diyor. 2 yaşında Lea De Seine adında bir kızı olan Shayk, anneliği şöyle açıkladı: "Çocuklarınız için gerçekten kendiniz olmak zorundasınız, aksi halde bir yalanın içinde yaşarsınız" şeklinde konuştu.

Kömür madencisi olan babası, 14 yaşındayken akciğer komplikasyonlarından ölen ve Irina Shayk, kadın gücü tanımını sonsuza dek değiştirecek bir anaerkilliği ortaya koydu. "Etrafta hiç erkek olmadı. Duvara nasıl çivi çakılacağını, perdelerin nasıl asılacağını öğrenmelisin. Patates ve salatalıkların nasıl ekileceği hakkında her şeyi biliyorum çünkü Rusya'da, kışın nasıl hayatta kalacağınız" diyor.

Bugün, Shayk hala her şeyi kendisi yapıyor. Asistanı yok, stilist kullanmıyor. Kontrolde olmaktan hoşlanıyor ve dürüst olmak gerekirse, doğru anlaması için başka birine güvenmiyor. "İnsanlar 20 kişilik bir ekibim olduğunu düşünüyor, ancak bana yardım edecek başka birisinin olması beni daha fazla tedirgin edecek. Sanırım yardım edilmemesini seviyorum" diye gülüyor.

"Ben bir Oğlak burcuyum. Gerçekten her şeyin yerinde olmasını seviyorum. Evimde her şey mükemmel." diyor. Kendi evinde tamirci olup olmadığı sorulduğunda gülümseyerek "Duvara çivi koymam veya bir kanepeyi taşımam gerekirse, oh evet, yapabilirim."

19 yaşınday Paris'teki ilk model olma anını hatırlatıyor ve daha büyük hale getirmeyi umarak diğer genç modellerle dolu küçük bir dairede yaşadığını anlatıyor. "Size cep harçlığı ve bir harita veriyorlar" diyor gülerek çekimden çekime kadar şehri gezdirmek için.

"Şimdi Paris'e gittiğimde şoförüm var ve bir otelde kaldığımda, nasıl yaşadığım ve ne kadar şanslı olduğum için gerçekten minnettarım. Hayatımda hiçbir şey kolay olmadu. Çocukluğumda... annem ve babamın maaşı olmadığı zamanlarda, hayatta kalma modunda olduğumu düşünüyorum. Çok çalışmayı öğretiyor. Kimsenin gelip sana bir şey vermeyeceğini öğretiyor. "