Meghan Markle'dan ofis stili kapsül koleksiyonu
MODA

Meghan Markle'dan ofis stili kapsül koleksiyonu

Sussex Düşesi Meghan Markle ofis stili için bir kapsül koleksiyon çıkaracak.

GÜNCELLEME TARİHİ: 31 Temmuz 2019

En çok takip edilen gardıroplardan birine sahip olan Sussex Düşesi Meghan Markle'ın ofis ve iş stiline katkıda bulunacak bir kapsül koleksiyon oluşturacağı ortaya çıktı. Meghan Markle kapsül koleksiyonu çalışmayan kadınları iş konusunda destekleyen yardımlaşma kurumu "Smart Works" ile birlikte gerçekleştirecek.

Kapsül koleksiyonun bu yılın sonlarına doğru satışa çıkması planlanıyor. Smart Works ile ortaklığı hakkında konuşan Meghan Markle, "Bu sadece birbirimizin hikayesinin bir parçası olmamıza izin vermekle kalmaz, birlikte olduğumuzu da hatırlatır." dedi.

Ocak ayında Smart Works'ün kraliyet patronu olan Markle, burada bir iş görüşmesi için birkaç kadının stiline yardımcı oldu. Eğer düşesin moda üzerindeki etkisi göz önüne alınırsa kapsül koleksiyonunun anında tükenmesi sürpriz olmaz.

Hem Meghan hem de Cambridge Düşesi tarz ilhamları arasında olsa da Sussex Düşesi'nin daha etkili olduğu belirtiliyor. Global moda arama motoru Lyst'ye göre Meghan'nın kıyafet seçenekleri Kate'in neredeyse iki katı kadar online talebi tetikliyor.