Stella x Taylor Swift kapsül koleksiyonu
MODA

Stella x Taylor Swift kapsül koleksiyonu

Taylor Swift yeni albümü Lover’dan ilham alarak İngiliz tasarımcı Stella McCartney ile birlikte Stella x Taylor Swift adında özel bir koleksiyon hazırladı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 21 Ağustos 2019

Taylor Swift ve Stella McCartney, Swift'in yeni albümü Lover'dan ilham alan Stella x Taylor Swift adında özel bir koleksiyona imza atıyor. Parçalar 22 Ağustos'ta markanın internet sitesinden ön siparişe açılacak.

Taylor Swift'in "Lover" adlı yeni albümü de 23 Ağustos'ta piyasaya çıkacak. Stella x Taylor Swift kapsül koleksiyonu albümdeki şarkılardan ilham alıyor. 29 yaşındaki şarkıcı bir röportajında "Londra'da daha fazla zaman geçirmeye başladığımda, Stella ve ben yürüyüşe çıkar ve hayat hakkında konuşurduk. Bu yüzden bu albümü yazma zamanı geldiğinde, adını şarkılarımdan birinde kullandım ve tüm şarkıları dinlediğimde Stella'ya 'Bir şeyler yapmalı mıyız?' dedim." diyor.

Stella McCartney ise "İsmimin bir Taylor Swift şarkısında olduğuna inanamadım (ne?!?) Ve Taylor albümün tamını dinlettiğinde işbirliği için bana inanılmaz bir ilham verdi" dedi.