Joan Smalls'ın zamansız stili
MODA

Joan Smalls'ın zamansız stili

31 yaşındaki model ve Messika Jewelry’nin yüzü Joan Smalls, tomboy tarzına ışıltılı detaylarla gösteriş katıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 3 Eylül 2019

Kişisel stilim, erkeksi, seksi ve cool, aynı zamanda klasik bir havaya sahip.

Özellikle Riccardo Tisci imzalı Burberry parçaları Alexander Wang ve Off-White'ın daha günlük ve spor tasarımlarıyla kombinlemeyi seviyorum. Sneaker ve terliklerden kopamıyorum. Yeni aldığım Louis Vuitton erkek sneaker'larımı giymek için sabırsızlanıyorum.

Roze altın mücevherleri seviyorum. Pembe tonları tenime çok uyuyor. Favori mücevherim, taşları hareket edebilen Messika Move Noa bilekliğim. Onu ve küçük pırlanta küpelerimi her gün takıyorum.

Aldığım en iyi stil tavsiyesi, her zaman gardıropta zamansız parçalar bulundurmak. En gösterişli parçam ise pırlantalı Rolex saatim, ondan asla vazgeçmeyeceğim. Çantamda daima meditasyon kristalleri, kulaklık, hafif pembe bir dudak parlatıcısı, el kremi ve pudra taşırım.

Şu anda Dean ve Dan'in hediyesi olan Dsquared2 çantamı kullanıyorum. Estée Lauder'in kaş kalemi olmadan ne yaparım bilmiyorum! Güzel fırçalanmış ve boyanmış güçlü kaşları seviyorum. Kirpik kıvırıcılar da vazgeçemediğim güzellik ürünlerinden. Kirpiklerimin güzelce kıvrılmaya ihtiyacı var.

Tatlı kokulara bayılıyorum, yani Tom Ford'un her bir kokusuna. Son zamanlarda F...ing Fabulous ve Lost Cherry parfümleri arasında gidip geliyorum. Seyahatlerim gardırobum için ilham kaynağı oluyor. New York, Londra, Tokyo ve Paris sokaklarındaki insanlar beni büyülüyor. Porto Riko her zaman en sevdiğim yer; benim evim ve ailem orada yaşıyor.

Bu aralar ada ve Afro ritimlerinin olduğu bir playlist dinliyorum. Listemdeki parçalardan bazıları; Rema'dan Dumebi, Jhay Cortez, J Balvin ve Bad Bunny'den No Me Conoce.

Güne meditasyon yaparak başlamayı seviyorum. Uyanmam gerekmiyorsa alarm kurmuyorum. En sevdiğim hediyeler, deneyimler ve fırsatlar. Paraşüt atlayışı ve balina gözlemi yapmayı çok istiyorum, bir de Kuzey Işıkları'nı görmeyi...