Harry Winston Premier Lotus Automatic 31mm
MODA

Harry Winston Premier Lotus Automatic 31mm

Harry Winston Premier Lotus Automatic 31mm saatinin ortasında kadranın inci gibi sularından yükselen dinamik bir çiçek heykeli yer alıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 4 Eylül 2019

Harry Winston markasının heyecan uyandırıcı tarihindeki farklı bölümleri hatırlatan göz alıcı lotus çiçeği yaprakları renk, ışık ve hacimleriyle adeta gözleri kamaştırıyor. 18 ayar beyaz ya da pembe altından yapılmış, hiç solmayan bu çiçek, gelişmiş mekanik hareketleri bir ömürlük hassasiyetle bir araya geliyor.

Premier Lotus saatinin her bir detayı, Harry Winston markasının zengin tarihine bir göndermedir. Lotus Cluster mücevher koleksiyonundan ilham alınarak tasarlanan bu saat, aynı su çiçeğinin güzelliğini, Bay Winston'ın imzası haline gelmiş kümeleme tekniğini andıran canlı bir düzenle yansıtıyor. Hint kültüründe çok sık rastlanan bir motif olan lotus çiçeği, masum yaprakları her sabah karanlık, çamurlu sulardan güneş ışığına uzandığı için yeniden doğuşun bir sembolüdür.

1989'da piyasaya sürülen ve markanın ilk saat koleksiyonu olan Premier Koleksiyonu, kasada saat 12 ile 6 yönlerinde küçük birer kemerin içine yerleştirilen üçlü pırlanta setleri, Harry Winston'ın Beşinci Cadde'deki Flagship Salonuna açılan girişi andırıyor. 58 adet pırlanta ve markaya özel pırlantalı bir kurma koluyla donatılan, 31 mm çapındaki zarif ve kadınsı altın kasa, kayış pimlerinin her iki yanında yer alan toplamda dört adet pırlantayla tamamlanmıştır.