Miu Confidential: Çantalar Yalan Söylemez
MODA

Miu Confidential: Çantalar Yalan Söylemez

Bir kadının çantası sırlarını saklar; onun sırdaşı, feminen gizemler ve ilgilerle dolu bir kutudur adeta… ama çantalar dile gelse, bir düşünün neleri ortaya dökerlerdi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 12 Ekim 2019

Miu Confidential çanta, ancak bir kadın ile en değerli aksesuarı arasında paylaşılabilecek samimiyetten ilham alıyor. Mücevherleri, aşk mektuplarını ve sahibinin önemli bulduğu diğer şeyleri saklayan bir aksesuar kutusuna veya hazine sandığına benzer bir stille yaratılan çanta, matelassé deri yüzeyiyle içindekileri korurken, altın rengi kilit de sırları güvende tutuyor.

Miu Miu, bir kadın ile çantası arasındaki birebir ilişkinin etrafında kurgulanan zeki, esprili ve gerçeküstü bir fanteziyi üç bölümde anlatıyor. Bir kadın, Londra'daki günlük yaşamında koştururken Miu Confidential çantası tam anlamıyla maceraları, beyaz yalanları, kural ihlalleriyle dolup taşıyor. Sahibinin hoşuna gitse de gitmese de, bu çanta sadece doğruları söylüyor.

Kural tanımayan, kaygısız ve çabasız farklı genç oyuncu Coco Gordon Moore, tam bir Miu Miu kadını olarak başrolde yer alırken yardımcı rollerde Lucan Gillespie, Mitch Greene, Hannah Shakespeare, Honey Stavonhagen ve Chen Xue kadroyu tamamlıyor. Yine de, filmlerimizin alışılmadık kahramanı Miu Confidential çanta, 'sesiyle' dikkatleri kendine çekmeyi başarıyor. Miu Confidential sahibinin tüm sırlarını ifşa etmiyor... ama kahramanımız olarak, Coco'nun sakladığı gerçeği öğrenmemizi sağlıyor, gizli isyanlarını, numaralarını ve gerçeği saptırmalarını bize gösteriyor. Güzellik salonunda, kitap kulübünde ve hatta bir taksinin içinde olsun, Miu Confidential yalan söyleyemeyen bir çanta.

Simon Cahn'ın yönettiği genç ve eğlenceli, cüretkar, komik ve farklı kısa filmlerde bir doz İngiliz espri anlayışıyla çağdaş ve gerçeküstü bir fantezi sergileniyor. Bunlara ders veren hikayeler de denebilir; her sırrınızı paylaşmayın ve hiçbir şeyin daima gizli kalacağını sanmayın. Miu Confidential çantanızı taşırken bile.