Fendi en çok arananlar listesinde!
MODA

Fendi en çok arananlar listesinde!

Global moda arama platformu LYST, her çeyrekte en popüler moda markalarını ve ürünlerini listeliyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 5 Kasım 2019

LYST Index'e girdikten bir yıl sonra FENDI son çeyrekte de konumunu koruyor! LYST Index, Google arama verilerini, dönüşüm oranlarını ve satışlarını, marka ve ürün sosyal medyalarını; üç aylık bir süre boyunca dünya genelinde katılım istatistiklerini dikkate alarak inceliyor. LYST, ayda 9 milyondan fazla müşterinin çevrimiçi alışveriş davranışını, 12.000 tasarımcı ve mağazada çevrimiçi arama, gezinme ve satın alma işlemlerini analiz ediyor.

2019 senesi boyunca efsanevi tasarımcısı Karl Lagerfeld'e adadığı FENDI Couture Show'u sırasında ile dikkatleri üzerine çeken FENDI, Nicki Minaj Prints On Kapsül Koleksiyonu ve ikonik Baguette çantasının erkek modelini sunarak gündemde kalmayı başardı.

FENDI İletişim Direktörü, Cristiana Monfardini, dünyanın en öne çıkan moda markalarından biri olmak için: "Kültürel ilgi sürekli değişen zamanımız için bir anahtar. Bu hareketin bir parçası olmak ve her yaştan konuşabilen bir marka olmak büyük önem taşıyor. FENDI kültürel mirası ve işçiliği ile benzersiz bir marka. DNA'mız üzerinde yenilikçi çalışmalara devam ederek, markamız, ürünlerimiz ve tüketicimiz için en ilham verici notaları araştırıyoruz. Yine yenilikçi ve gündem yaratacak işbirlikleri ile de mirasımızı ifade etmenin yeni yollarını bulma vizyonumuzu sürdürüyoruz." ifadelerini kullandı.