Ustalık eseri: Louis Vuitton çantaları
MODA

Ustalık eseri: Louis Vuitton çantaları

Tasarım ve kullanılan çok özel malzemelerin yanı sıra zanaat ustalığı da Louis Vuitton çantaların uzun yıllardır zirvede olmasının sırrı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 6 Kasım 2019

En özel maceralar, her zaman mesafelerle değil, ama zaman içinde yaşadığımız hislerle ortaya çıkar. Kurulduğu 1854 yılından bu yana her zaman arzu nesnesi olmayı başaran Louis Vuitton'un gizemi, işte bu yıllar içinde ardında saklı olan nadide zanaatkarlık yolculuğunda yatıyor. Louis Vuitton, o günden bu yana sürekli seyahat eden, yepyeni yerler keşfeden ve heyecanlı koleksiyonlar yaratan bir marka oldu.

Louis Vuitton ailesinin tüm bireyleri, zamanlarının çok ötesinde, cesur ve sınırları zorlayan karakterlerdi. İşte, bu yapı, bugünkü koleksiyonları da oluşturan temel taş niteliği taşıyor. Moda dünyasının merkezinde yer alan marka; sanatçılar, aristokratlar ve bambaşka dünyalardan gelen maceraperestlere ev sahipliği yaptı. Bu muhteşem bakış açısı ve sürekli tazelenme ile Louis Vuitton dünyası, günümüzün trendlerini belirlerken, eşsiz zanaatkarlığından hiçbir zaman ödün vermemeye devam ediyor. Paris yakınlarındaki Asnieres'de yer alan atölyede, ustalar her sezon müthiş bir inovasyonla değişen çanta modellerini, muhteşem bir zanaatkarlıkla bir araya getirerek bizlerle buluşturuyor.

Louis Vuitton, Sonbahar/Kış 2019 koleksiyonunda, bakış açılarının ve kültürün üzerimizde yarattığı etkinin muazzam dünyasına dalıyor. Kültür; neyi gördüğümüz, neyi kabul ettiğimiz ve ne öğrendiğimiz… Ve sonuçta elimizde kalan…

Koleksiyonda, moda dünyasında kişinin müthiş bir heyecanla bir şeyin peşinden gitmesiyle, o şeyin bir stil gerçekliği haline dönüşmesi gözlemleniyor. Koleksiyon, adeta kültürel referanslara bir davetiye niteliği taşıyor. Monogram ve Damier desenleri çantalarda aynı anda kullanılmış. Yepyeni Monogram LV Pop ve LV Arch çantaların üzerindeki baskılar da yepyeni bir bakış açısıyla sunuluyor. Bu çok özel koleksiyondaki tüm modellerde, modanın ilerici ruhu zanaatkarların eşsiz bakış açısıyla buluşuyor. Biz ise Louis Vuitton'un her zaman yarattığı sihrin bir başka sahnesine şahitlik ediyoruz.