Naomi Campbell, Fashion For Relief mağazasını açacak
MODA

Naomi Campbell, Fashion For Relief mağazasını açacak

Naomi Campbell'ın hayır kurumu Fashion For Relief'ın bir pop-up mağazası açılacak.

GÜNCELLEME TARİHİ: 16 Kasım 2019

Yardım kuruluşlarına fon sağlamak amacıyla 2005'ten bu yana Naomi Campbell önderliğinde defilesi gerçekleşen Fashion For Relief'ın bir pop-up mağazası açılacak. Naomi Campbell'ın hem kendi gardırobundan hem de ünlü arkadaşlarının gardırobundan eşyaların yer alacağı mağazada özel ve sınırlı sayıda ürünler satışta olacak. Westfield London içerisinde açılacak olan mağazada, Vivienne Westwood, Gucci ve Alaia gibi markalardan parçalar bulunacak.

Bu yılki pop-up mağazanın amacı, Londra Belediye Başkanlığı Fonu da dahil olmak üzere gençler için eğitim ve istihdam programları için para toplamak. Campbell, "Dördüncü Fashion For Relief tasarımcı pop-up mağazamızı başlatmak için tekrar Westfield London ile ortaklık yapmak gerçekten bir zevk. Bu, herkesin gerçekten çok özel moda parçalarını erişilebilir fiyatlarla ellerine almaları için eşsiz bir fırsat." diyor.

Süpermodel, Eylül ayında Londra Moda Haftası sırasında Adwoa Aboah, Alexa Chung ve Naomie Harris'in de katıldığı bir Fashion For Relief podyum gösterisi düzenledi. Campbell, Stella Maxwell ile birlikte podyumda çıktı.