Margot Robbie'nin güzellik sırrı
MODA

Margot Robbie'nin güzellik sırrı

29 yaşındaki Avustralyalı oyuncu ve Richard Mille’in marka yüzü Margot Robbie, moda konusunda risk almayı seviyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 19 Kasım 2019

Günlük stilimi rahat parçalar oluşturur. Re/Done jean'ler, Row tişörtler ve Mansur Gavriel ayakkabılar içinde yaşadığımı söyleyebilirim. Davetler ve kırmızı halı ise hayatımda var olan farklı bir hikaye... Modanın beni konfor alanımdan çıkarabilmesini seviyorum. Stil ikonum, Once Upon a Time in Hollywood filminde canlandırdığım Sharen Tate. Onun moda konusunda risk alan tarzına hayranım.


Sharon Tate

Saat seçimimi ruh halime ve stilime göre yaparım. Zarif ve zamansız bir saatin, nasıl hissettiğim ve göründüğüm üzerinde fark yaratan bir etkisi var. Kişisel stil kuralım şu; eğer giydiklerim bana kendimi iyi hissettirmezse mutlaka eve gidip kıyafetlerimi değiştiririm çünkü zaman geçtikçe kendimi daha kötü hissedeceğimi bilirim. Chanel tayt ve hırkalar sonbaharda alışveriş listemin en başındalar. Ayrıca bu aralar yüksek topuklu botlarla eşleştirebileceğim, kusursuz görünen bir diz altı etek ve bere arayışındayım.


Chanel çanta

Düşük bel jean'leri tercih edebilirim, yüksek yaka bluzlar ise en sevmediğim parçalardan. Chanel sırt çantam olmadan yaşayamam. İçinde mutlaka taşıdığım beş şey; Airpod'lar, telefon, ajanda, dudak balm'ı ve yüz spreyi. İmza parfümüm, Chanel Gabrielle Essence. Feminen, çiçeksi ve hafif olduğu için bu kokuyu tüm gün ve gece rahatlıkla kullanabiliyorum.


Chanel Gabrielle Chanel Essence - Richard Mille saat

Güzellik konusunda vazgeçilmezlerim; yüz için ReFa roller, ZIIP Nano Current bakım cihazı ve 111Skin kağıt maskeler. Şu anda Sally Rooney'nin Conversations With Friends kitabını okuyorum. Bugünlerde playlist'imde Hozier, Lil Wayne ve Enya çalıyor.


The Gold Coast

Avustralya, Gold Coast'ta büyüdüm. Favori destinasyonum ailem ve arkadaşlarımla bir arada zaman geçirdiğim evim. Zaman çok kıymetli, bu nedenle onu en iyi şekilde değerlendirmek beni mutlu ediyor. Diğer yandan, televizyonda Love Island'ı izlemek de keyif veriyor.