Zamansız lüks
MODA

Zamansız lüks

Şehrin kalbindeki 1918 doğumlu neoklasik Majestic Hotel & Spa Barcelona, 2013’te biten renovasyonun ardından zamansız zarafete sahip oteller arasında hızla yükselişe geçti.

GÜNCELLEME TARİHİ: 23 Kasım 2019

Yüz yıl boyunca kültür ve sanat dünyasından saygın isimlere ev sahipliği yapan Majestic Hotel & Spa Barcelona, Kraliçe Victoria Eugenia, Picasso ve Ernest Hemingway gibi efsaneleri ağırlayarak prestijini zirveye taşıdı. 2013'te renovasyon süreci mimar Antonio Obrador yönetiminde tamamlanan otel için tarihi binanın klasik mimari karakteri çağdaş unsurlar eklenerek güncellendi. Modernleşme sürecinde renkler, ışıklandırma ve materyaller ile eklektik ve zamansız bir atmosfere bürünen otelde, geçmişi onurlandıran detaylar da göze çarpıyor.

Konforu artırmak için toplam oda numarası 303'ten 271'e düşürülürken, alanı genişletilen odalar daha çok ışık alacak şekilde yenilenmiş ve çağdaş mobilyalarla misafirlere fonksiyonel bir konaklama ortamı sağlanmış. Kahverengi, beyaz ve bej tonlarının baskın olduğu dekorasyonda çağdaş ve klasik unsurlar harmanlanmış. Dokuzuncu kattaki Penthouse odalar, benzersiz bir konaklama deneyimi arayanlar için doğru seçim. Yüz metrekarelik alana ve özel terasa sahip Penthouse'lar, Paseo de Gracia ya da Sagrada Familia manzarasına karşı konumlanıyor. Barselona'daki en büyük suit olan Majestic Royal Penthouse ise iki terasıyla 467 metrekarelik bir alanı kaplayarak panoramik bir manzara sunuyor. Majestic Hotel & Spa Barcelona aynı zamanda engelli misafirlere özel servisleri ve odalarıyla İspanya'da bu anlamda yeniliğe imza atan ilk otel. Yataklarda kaldırma sistemleri, özel banyo alanları, uzaktan kontrol edilebilir kapı ve pencerelere sahip odalar maksimum konfor yaratıyor.

Otelin gurme lezzetleri ise Michelin yıldızlı şef Nandu Jubany imzası taşıyor. Yerel ve mevsimlik malzemelerle hazırlanan Akdeniz mutfağı üç farklı gastronomik alanda sunuyor. Birinci kattaki Restaurant SOLC, geleneksel Katalan mutfağını yüceltiyor. Sağlık, güzellik ve wellness disiplinlerini buluşturan Majestic Spa otelin çatı katında yer alıyor. VIP paketleri ve Japonya'dan ilham alan lifting etkili Kobido yüz terapileriyle ünlü merkezde, Dr. Perricone'un holistik anlayışıyla düzenlenen bakımlar üç aşamadan oluşuyor; işlemler, beslenme ve kozmetik ürünler. Yaşlanmayı geciktirmeyi hedefleyen bu program, misafirleri hem sağlık hem de görünüm açısından iyileştirmeye odaklanıyor.