Versace takımı: Jennifer Lopez ve Kendall Jenner
MODA

Versace takımı: Jennifer Lopez ve Kendall Jenner

Jennifer Lopez ile Kendall Jenner, İtalyan markası Versace'nin reklam yüzü oldu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 13 Ocak 2020

Dünyaca ünlü Amerikalı şarkıcı Jennifer Lopez ile podyumların vazgeçilmez modeli Kendall Jenner, Versace İlkbahar/Yaz 2020 kampanyası kapsamında Mert Alas ve Marcus Piggott'ın objektifine poz verdi.

Jennifer Lopez, "Bana göre Versace güçlenmeyi temsil ediyor. Bu muhteşem kampanyada arkadaşım Donatella Versace ile tekrar işbirliği yapmak ve ikonik moda tarihinin bir parçası olmak rüya gibi" diyor.

Lopez ve Jenner da yaptıkları paylaşımlarda; Alaş ve ekibine teşekkür etti.

JENNIFER LOPEZ VE VERSACE İŞ BİRLİĞİ 20 YIL ÖNCESİNE DAYANIYOR

Lopez, eylül ayında, İtalya'da düzenlenen Milano Moda Haftası'nda, Versace İlkbahar/Yaz 2020 defilesinde 20 yıl önce giydiği ikonik elbisenin bir benzeriyle podyuma çıkmıştı.

Lopez'in 20 yıl önce giydiği elbise, Google'ın görsellerinin doğmasına ilham vermişti. Eric Schmidt o dönemde Google'da bir yazılım mühendisiydi ve internet kullanıcılarının bu aramanın sonucunda tam olarak ne görmek istediklerinden emin değildi. Elbisenin hikayesini mi arıyorlardı yoksa sadece fotoğrafını mı? Schmidt konu hakkında, "Internette bir şeyin bu kadar çok aratılması, ilk kez karşılaştığımız bir fenomendi. Google kullanıcılarının bizden ne beklediğini de pek anlayabilmiş değildik. Özetle, J.Lo o elbiseyi giydi ve Google görselleri doğdu" açıklamasını yapmıştı.