Rihanna ile Hassan Jameel ayrıldı
MODA

Rihanna ile Hassan Jameel ayrıldı

Rihanna ile 3 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Hassan Jameel'in ayrıldığı iddia edildi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 18 Ocak 2020

Rihanna ile Hassan Jameel 3 yıllık birlikteliklerine nokta koydu. Bir kaynak, çiftin sessizce ayrıldığını söyledi. Pop yıldızı ve işadamı yıllar boyunca ilişkilerini ultra özel tuttular, ancak seyahat ederken ara sıra birlikte görüldüler.

Ünlü şarkıcı ile Suudi işadamı Hassan Jameel, Haziran 2017'de flört etmeye başladı. İlişkileri boyunca birkaç kez birlikte fotoğraflandılar genellikle yabancı ülkelere birlikte seyahat ederken, Lakers oyunlarına katılırken ve elbette havuzda tartışırken... Asla birlikte resmi bir kırmızı halı görüntüsü vermediler.

Bir kaynak Us Weekly'ye, Rihanna ve Jameel ilişkisinin bu kadar uzun sürmesinin nedeninin zıt ama tamamlayıcı kişiliklerinden kaynaklandığını söyledi. Daha önce Us Weekly'e konuşan bir kaynak , "Romantizm karşıtların çektiği bir durumdu. Rihanna ve Hassan birbirlerini çok iyi anlıyorlar ve kişilikleri birbirine çok iyi bağlı."

Rihanna'nın ilişkilerini açıkca kabul etmedi, ancak geçtiğimiz yaz verdiği bir röportajda Jameel'e "elbette" aşık olduğunu itiraf etmişti. Ayrıca evlilik ve düğün planlarına ise tebessüm ediyordu.