Phoebe Philo kendi markasını mı kuruyor?
MODA

Phoebe Philo kendi markasını mı kuruyor?

Céline'in eski yaratıcı direktörü Phoebe Philo bir sonraki hamlesini yapmaya hazırlanıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 13 Şubat 2020

Zeynep Gürer

2017'de Celine için sunduğu son koleksiyonundan sonra modaya veda eden Phoebe Philo, yeni bir koleksiyon hazırlığında. Philo'nun yeni bir koleksiyon planladığını ve ekibinde çalışmak isteyen tasarımcılarla görüşmeler yaptığı doğrulandı.

Resmi olarak bir açıklama gelmemiş olsa da 47 yaşındaki tasarımcının kendi moda markasını kuracağı yönündeki fısıltılar Old Celine hayranlarını heyecanlandırdı. Ayrıca Phoebe Philo'nun koleksiyon çalışmalarının moda evi Azzedine Alaïa için de olabileceği söylentiler arasında.

Tasarımcı, Céline'daki 10 yılında sadık bir hayran kitleti oluşturmayı başardı. Hazır giyim ile birlikte inanılmaz derecede şık, modern ve minimalist bir estetiğe hitap eden aksesuarlar yarattı.

Bu kuşağında en tanınmış isimlerinden biri olan Phoebe Philo, Chloe ve Stelle McCartney'de çalıştıktan sonra Celine'deki pozisyonunu elde etmiş ve 5 yıl boyunca da kreatif direktörlük görevini üstlenmişti. Söylentiler doğruysa, Eski Céline Instagram hesabının takipçileri son derece mutlu olacak!