Omega'dan ikonik tasarıma özel dört model
MODA

Omega'dan ikonik tasarıma özel dört model

Kadınlar için Constellation Manhattan koleksiyonu, kısa süre önce tasarımda devrim niteliğinde bir adım attı ve ikonik tasarımın hemen her köşesine dokunan bir yenilenmeden geçti.

GÜNCELLEME TARİHİ: 17 Mart 2020

Hem çok daha fazla çesitlilik sunmak hem de şıklık ve kalite hissini arttırmak için çok özel dört mücevherli modelde yaratıldı. Bunlardan her biri 1 karattan fazla değerli taş içeriyor.

OPAL KADRANLAR
Saatler, beyaz opalden yapılan çok zarif kadranlarla üretiliyor. Bu değerli taş sıklıkla "Değerli Taşların Kraliçesi" olarak anılıyor. Işık ve renk oyunlarıyla öne çıkıyor ve antik çağlardan beri, özellikle de soylular arasında rağbet görüyor.

ALTINDAN TASARIM
28 mm'lik kasaların ve kordonların tamamı 18 ayar Sedna™ altından üretildi. Bezeller, 154 adet kar tanesi dizilimli pırlantayla vurgulanan Roma rakamlarıyla süsleniyor. Altın kasaların içinde ise OMEGA Calibre 4061 var.

BAGET KESİM İNDEKSLER
Dört modelin her biri, indekslere form veren değerli taşlarla öne çıkıyor. İndeksler pırlanta, yakut, mavi safir veya zümrütlerle belirgin hale getiriliyor. Baget kesim stili, Manhattan silüetinden, özellikle de Özgürlük Kulesi'nin üçgen biçimli cephelerinden ilham alıyor.

YENİ KORDONLAR
İkonik "mono rang" kordonlarda 192 adet yuvarlak kesim pırlanta ve dört adet Constellation "yıldız kesim" pırlanta, kayan yıldız deseni oluşturacak şekilde dizili.