Mayhoola'dan corona ile mücadele için 2 milyon Euro bağış
MODA

Mayhoola'dan corona ile mücadele için 2 milyon Euro bağış

Valentino ve Balmain'in ana şirketi Mayhoola, İtalya'daki corona virüs salgını ile mücadeleye destek verdi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 24 Mart 2020

İtalyan Valentino ile Fransız Balmain markalarının ana şirketi olan Mayhoola, İtalya'nın şu anda karşılaştığı acil durumla ilgili iki farklı projeyi desteklemeye karar verdi. 2 milyon Euro bağışta bulunan Katar merkezli Mayhoola şirketi ayrıca, İtalya'da corona virüs salgınından en çok etkilenen şehirlerden biri olan Milano'daki Sacco Hastanesi'ne tıbbi ekipman yardımında bulundu.

Milano kenti, COVID-19 salgınından İtalya'da en fazla etkilenen şehirlerden biri ve Sacco Hastanesi, yoğun bakım tedavisi gerektiren enfekte hastaların sayısı nedeniyle yoğun bir şekilde mücadele eden sıhhi yapılar arasında.

Şirketten yapılan açıklamada; "Mayhoola'nın Milano hastanesine bağışlayacağı yeni negatif basınçlı havalandırma tesisatı, sağlık personelinin koronavirüs hastalarına güvenli bir şekilde yardımcı olmasını sağlayacak. Amaç, virüsün bulaşıcığını durdurmak ve yoğun bakım ünitelerinde çalışan herkes için güvenlik önlemlerini garanti altına almak." denildi.

Katar merkezli Mayhoola sözcüsü, "İtalyan nüfusuna çok yakınız ve ülkedeki pandeminin gelişimini sürekli takip ediyoruz. Milano'da neler olduğunu görmek için sabırsızlanıyoruz ve bu belirleyici eylemin doktorlara ve Sacco Hastanesi ekiplerine yardımcı olabileceğini umuyoruz."

Mayhoola, ASTT Fatebenefratelli Sacco Hastanesi Genel Müdürü Alessandro Visconti ve Anestezi Bölümü ve Yoğun Bakım Birimi'nden (YBÜ) sorumlu Dr. Emanuele Catena ile Lombardiya Sağlık Sisteminin karşı karşıya olduğu birçok acil durumdan biriyle ilgili tüm masrafları tamamen karşılamak için bir araya geldi. Mayhoola bu hedefe ulaşmak için 1 milyon avro bağışta bulundu.

Alessandro Visconti ve Emanuele Catena; "Mayhoola, Valentino, Balmain ve Pal Zileri'ye cömertlikleri ve devam eden bu salgınla mücadele edenlerin sağlık ve güvenliğine destek verdikleri için gerçekten teşekkür ediyoruz."

Mayhoola, Protezione Civile Italiana'ya tüm İtalyan bölgelerinde ortaya koydukları olağanüstü çabayı desteklemek için de 1 milyon avroluk ek bağış yaptı. Şirket, toplamda 2 milyon avroluk bağışla corona virüs salgınıyla mücadeleye katıldı.