Dior'dan eğlenceli bir oyun: Remember Dior
MODA

Dior'dan eğlenceli bir oyun: Remember Dior

Yaşadığımız bu zor günlerde Dior biraz olsun eğlenmek, hayal kurmak ve minik bir kaçamak yapmak için yeni bir yol sunuyor: Brigitte Niedermair’ın çektiği fotoğraflarla hazırlanan bir hafıza oyunu!

GÜNCELLEME TARİHİ: 7 Nisan 2020

Oyunu oynamak için Remeber Dior pdf linkine tıklayarak fotoğrafları indirin ve çıktılarını alın. Fotoğrafların tümünü yüzleri aşağıya bakacak şekilde yere koyun. Her oyuncunun bir hamlede iki kağıdı ters çevirip fotoğrafa bakma hakkı olacak. Birbirinden farklı iki fotoğraf açılırsa, kağıtlar başlangıçtaki gibi ters çevrilir ve sıra diğer oyuncuya geçer. Birbirinin aynı iki fotoğrafı açan oyuncu çifti kazanır ve tekrar hamle yapma hakkına sahip olur. En çok çifti açan kişi oyunun galibi olur.

Bu eşleştirme oyunu hafızanızı yoklarken Maison'unkini de keşfetmenizi sağlıyor. Sembolik J'adore şişesinden büyüleyici Dior kırmızısına, New Look'taki heykelsi Bar ceketten Maison'un imzası haline gelen arı simgesine ve Dior terzilerine kadar, Avenue Montaigne 30 numaradaki ikonlarla yeniden buluşma imkanı sunuyor. Bir mücevherin ışıltısından dantel bir büstiyerin zarafetine, Dior'un mükemmeliyetçi işçiliği ve yaratıcılık tutkusu bu fotoğraflarla kutlanıyor.

Hamle yapma ve hayal kurma sırası sizde!

Remeber Dior pdf