Prada canlı yayında!
MODA

Prada canlı yayında!

Prada, Instagram üzerinden kültür, moda ve yaşama dair dijital konuşmalara başlıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 10 Nisan 2020

Prada Possible Conversations; moda, sanat, mimarlık, sinema gibi alanlardan önemli isimleri, kültürel figürleri, yazarları dijital diyalog ile bir araya getirecek. Her canlı yayın ise COVID-19 pandemisi sırasında etkilenen 1.5 milyar öğrenci için kültür, eğitim ve yaratıcılık çalışmalarına devam eden UNESCO'ya fon sağlıyor olacak.

Prada Possible Conversations dijital konuşmalarının ilki, 14 Nisan 2020 Salı günü (18:00 CET - TSI 19:00) yazar, küratör ve Jacquard x Google Arts & Culture Residency Artistik Direktörü Pamela Golbin ve AnOther Magazine moda direktörü ve Financial Times erkek modası kritiği Alexander Fury ile 'Kriz Döneminde Moda' başlığı altında Prada Instagram hesabında canlı yayınlanacak.


Pamela Golbin - Alexander Fury

İtalyan moda markası, bu belirsiz zamanlarda empati ile izleyiciye bir kaçış adresi sunuyor. Zamanın değişmesi ile birlikte belki de yaşadığımız anın etkisini değerlendirerek kültürün nasıl etkilendiğini keşfediyoruz.

Prada Possible Conversation buluşmaları katılımlara soru sorma izni verecek, böylece daha çeşitli grupları ve insanları birbirine bağlayacak. Modanın doğal diyalektik doğasına olan inancı yansıtmak, sanat ve mimari, müzik, sinema ve daha birçok alandan ilham almak, Prada evreninin çoğul ve katmanlı anlamını taşıyor.