Ralph Lauren koronavirüs mücadelesinde desteklerine devam ediyor.
MODA

Ralph Lauren koronavirüs mücadelesinde desteklerine devam ediyor.

Moda devi Ralph Lauren, Londra'daki bir kanser merkezinde Covid-19 testini mümkün kılmak için önemli bağışlarda bulunuyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 16 Nisan 2020

Ralph Lauren Corporation, koronavirüsle mücadeleye yardımcı olmak için 10 milyon dolar bağışladıktan sonra, bu sefer de Londra'daki bir kanser merkezi olan Royal Marsden NHS Kuruluş Vakfı'na önemli bir katkıda bulundu.

Royal Marsden ile uzun süredir ilişkisi olan moda evi, Covid-19'u test etmek için özel bir makinenin satın alınmasına olanak verecek bir bağışta bulundu. Bu, kanser tesisinde personel eksikliğini hafifletmeye ve virüs testi pozitif olmayan personel için gereksiz izolasyondan kaçınmaya yardımcı olacak. Bu test, başkentte yakın zamanda açılan bir kanser merkezinin bir parçası olarak, Londra'da kanser olan diğer insanlara ve Ulusal Sağlık Sistemi (NHS)'nde personellere de fayda sağlayacak.

Royal Marsden'daki Ralph Lauren Meme Kanseri Araştırmaları Merkezi başkanı Profesör Mitch Dowsett "Ralph Lauren Corporation ve Royal Marsden Kanser Vakfı sayesinde, Covid-19 testini kurum içinde getirebilir, Londra'daki NHS personelinin ve kanser hastalarının test edilme hacmini artırabilir ve sonuçların geri dönüşünü önemli ölçüde hızlandırabiliriz" dedi.

Moda şirketi ayrıca, Royal Marsden tarafından yakın zamanda başlatılan ve kanserli kişilerin tesiste hayat kurtaran bakımı almaya devam edebilmelerini sağlamak için yeterli fon sağlamayı amaçlayan "acil durum çağrısı" için fonların artırılmasına yardımcı olacak. Şirket ayrıca NHS personeline ve İngiltere hastanelerindeki gönüllülere pijama, tişört ve diğer ev giyimi dahil olmak üzere 50.000 Ralph Lauren ürününü bağışlayacak.