Prada renkleriyle boyanmış bir düş
MODA

Prada renkleriyle boyanmış bir düş

Prada Pre-Fall 2020 kadın giyim kampanyası 'Painted in Prada', insan elinin ve gözünün teknoloji ile birlikteliğini yansıtarak, değişen dünyaya atıfta bulunuyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 22 Nisan 2020

Kampanya filmleri ve görselleri suluboya sanatını dijital sanatla bir araya getiyor. Prada tasarımların siluetleri, dikişleri ve desenleri, gökyüzü mavisi, pembe, sarı, turuncu, yeşil gibi pek çok Prada-ist renk tonu enerjik renk keşifleri sunuyor.

Ve gerçekliğin dijital ile bulanıklaşması, şimdi her gün deneyimlenen bir şey - yeni bir yakınlık fikri, bu çok özel zamanları yansıtan bir gerçeküstü. Pre-Fall 2020 Prada kampanyası, insan elinin ve gözünün teknoloji ile kaynaşmasını yansıtan değişen bir dünyaya tepki vermek üzere tasarlandı. Her biri eşit derecede önemli, iletişim, ifade ve yaratıcılığın karışık bir yolu.

Toplum ve kültür deneyimimizin resim düzlemi - bilgisayarlar, telefonlar, televizyon ve dergi sayfaları - tarafından tanımlandığı bir anda, bu kampanya tesadüfi şekilde el sanatlarının kusurundan ve insan etkileşiminin bitmemiş doğasından ilham alıyor. Teknoloji ve insanlık arasındaki bulanık çizgiler, günümüzün bilinçaltı bir yankısı. Teknolojinin sevinci ile rengin sevinci - her ikisi de bir mesajı iletmenin bir yolu olarak tanımlanıyor.