Fransız moda markalarından sağlık çalışanları açık artırma!
MODA

Fransız moda markalarından sağlık çalışanları açık artırma!

Chanel, Dior, Louis Vuitton ve daha fazla Fransız markası, tek seferlik açık artırma ile sağlık çalışanlarını maddi olarak destekleyecek.

GÜNCELLEME TARİHİ: 27 Nisan 2020

Zeynep Gürer

Fransız moda endüstrisi, sağlık çalışanları için para toplamak amacıyla bir defalık moda müzayedesi için bir araya geldi. La Mode S'Engage, koronavirüs pandemisi sırasında Fransız sağlık çalışanlarına malzeme tedarik eden, dağıtan ve kar amacı gütmeyen #ProtegeTonSoignant organizasyonuna yardımcı olacak.

Açık artırma için Chanel, Celine, Dior, Louis Vuitton, Balenciaga ve Comme des Garçons'un da aralarında bulunduğu 80'den fazla marka doğrulandı. Her tasarımcı bir arşiv öğesini özelleştirecek veya açık artırma için sıfırdan #ProtegeTonSoignant'ın imza mavi rengine gönderme içerecek yeni bir parça tasarlayacak.

Ürün en yüksek teklif verene satılacak ve tüm gelirler Fransız hastanelerine ve sağlık çalışanlarına bağışlanacak. Açık artırma parçaları 1 Mayıs'tan 4 Mayıs'a kadar yayınlanacak ve fiyatlar 100 Euro'dan başlayacak.

#ProtegeTonSoignant sadece beş hafta önce oluşturuldu ve Fransız Moda Enstitüsü'nün desteğiyle 5 milyon Euro destek sağladı.