Miu Miu dolabımda: MiuMe
MODA

Miu Miu dolabımda: MiuMe

Miu Miu’nun başlattığı yeni #MiuMe projesi sizi kendi dünyanıza yolcu ediyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 29 Nisan 2020

MiuMe global ölçekte spor, sanat, dans ve moda camiasından seçilmiş öncü isimlerin yanı sıra, projede yer almak isteyen Miu Miu hayranlarını, telefonlarını kullanarak kendilerini ve yaşadıkları ortamı görüntülemeye davet ediyor. Her katılımcı, dolabındaki yeni veya yeniden keşfetmek istediği Miu Miu parçalarını öne çıkartarak, kamerayı başlatmadan önceki anda oldukları gibi, gerçek kişiliklerini istedikleri şekilde gösterebilme ve tanıtma özgürlüğüne sahip olacak.

Hayranlık duyduğumuz kişiler videoları ile kendileri ile geçirdikleri eğlenceli zamanları bizler ve tüm dünya ile paylaşıyorlar. Çekilen fotoğraflar ve videolar, sanki görüntüleyen kişi telefon ekranından kendisine bakıyormuş hissini veriyor. Bu his, kişilerin giydiği kıyafetlerle Miu Miu'nun desteklediği çağdaş kadın anlayışını temsil ediyor. Bu özel ve yalnız an ise, Miu Miu izleyicileri ile o anı paylaşmaya devam edeceğini hissettirmesi ile son buluyor.

Dünyanın dört bir yanındaki katılımcıların evlerinden, FaceTime aracılığı ile çekilen haraketli videolar ve fotoğraflar, devam edecek olan bu projenin ilk basamağı için toplanacak ve bir araya getirilecek.

#MiuMe, fotoğrafçı ve model arasındaki yakınlık ve samimiyete farklı bir yorum getirerek, modelin kendisi ile kurduğu en yakın ve kişisel ilişkiye odaklanıyor.