Les Benjamins Covid-19 mücadelesine desteğini sürdürüyor
MODA

Les Benjamins Covid-19 mücadelesine desteğini sürdürüyor

Les Benjamins, ilk sürdürülebilir müzik festivali Festtogether ve İhtiyaç Haritası aracılığıyla Covid-19 mücadelesine destek olmaya devam ediyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 9 Mayıs 2020

Türkiye'nin ilk sürdürülebilir müzik festivali Festtogether, İhtiyaç Haritası aracılığıyla Covid-19 salgını sonrasında ortaya çıkan ihtiyaçlara destek olmak için 9 Mayıs Cumartesi evlere konuk olmaya hazırlanıyor. İstanbul merkezli lüks sokak giyim markası Les Benjamins Festtogether 'ın destekçilerinden bir olarak COVID-19 salgını ile mücadeleye katkıda bulunmaya devam ediyor.

Youtube netD müzik ve YouTube Türkiye kanalları üzerinden tüm gün boyunca yapılacak yayın ile toplanacak desteklerle salgından kaynaklanan ihtiyaçları karşılayacak. Ünlü isimlerin ev sahipliği yaptığı festivale, müzik ve sanat dünyasının değerli isimleri misafir olurken, festivalde paneller ve online etkinlikler de düzenlenecek.

Les Benjamins daha önce Stay Home Stay Cozy kapsül koleksiyonundan elde ettiği gelirin tamamını COVID-19 ile mücadele için bağışlamış aynı zamanda süreçte evde kalmanın ve sosyal izolasyonun öneminin altını çizmişti.