Gigi Hadid estetik iddialarına yanıt verdi
MODA

Gigi Hadid estetik iddialarına yanıt verdi

Gigi Hadid; "İnsanların yüzlerine kalıcı şeyler yaptırmak için çok hızlı davrandıklarını düşünüyorum." dedi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 21 Mayıs 2020

Gigi Hadid, Maybelline'nin Küresel Makyaj Sanatçısı Erin Parsons ile yaptığı bir Zoom görüşmesinde güzellik rutini, plastik cerrahi söylentileri ve hamileliğinin başlangıcından bu yana yüzünün nasıl değiştiği hakkında açıklamalarda bulundu.

Zayn Malik ile bu son baharda ilk çocuğunu kucağına almayı bekleyen Gigi Hadid, "Yüzüm yuvarlak olduğu için insanlar dolgu yaptırdığımı düşünüyor. Doğduğumdan beri bu yanaklara sahibim." dedi

Yaklaşık 6 aylık hamile olan modelin yüzünün nasıl değişeceğini merak ettiğini söyleyen Parson'a Hadid, "Zaten yanaklarım var, bu yüzden dolduracak çok şey yok" diye güldü.

Hadid daha sonra plastik cerrahi ile ilgili söylentiler hakkında konuştu; "Yüzüme bir şey yaptırdığımı ya da enjekte etmediğimi merak edenler için. Herkesin istediği kendileri hakkında daha rahat ve iyi hissettiren her şeyi yapması beni mutlu ediyor. Ama kendime gelin bu beni korkutuyor. Kendimi çok fazla kontrol delisi gibi hissediyorum. Ya ben de yanlış giderse?" ifadelerini kullandı.

Hadid için makyaj, doğal güzelliğini geliştirmek için kullandığı bir araç. "İnsanların yüzlerine kalıcı şeyler yaptırmak için çok hızlı davrandığını düşünüyorum. Kendimi olduğum gibi kabul ediyorum. Bazen güvensizliklerim olmadığı anlamına gelmez, ancak özel durumlar için burnunu biraz şekillendir veya makyajla her şeyi yapabilirim. Makyaj, özel anlar için elinden gelenin en iyisini hissetmene yardımcı olacak kadar güzel bir araç." dedi.