J'adior Bodrum
MODA

J'adior Bodrum

Dior, Türkiye’deki ilk yazlık pop-up butiğini Bodrum’da açıyor. Dioriviera’nın vaadi, stil sahibi bir yaz gardırobu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 6 Haziran 2020

Bade Çakar

Dior, yaz koleksiyonlarının etki alanını genişletmeye karar vererek, Dioriviera pop-up'ları hayata geçireli bir yıl oldu. Porto Cervo ve Mykonos'tan Ibiza'ya lüks tatil destinasyonlarında açılan Dioriviera pop-up'lar, tatil stillerini Dior çizgisiyle zenginleştiriyor.

Tunik, mayo, plaj havlusu gibi sezonluk tasarımların bulunduğu butiklerde, kreatif direktör Maria Grazia Chiuri'nin tekrar canlandırdığı ikonik Toile de Jouy motifli tasarımlar, logolu tote çantalar ve sandaletler favoriler arasında. Şimdi, bu lüks tatil lokasyonları arasına Bodrum da eklendi. Bunda Bodrum'un uluslararası seyahatler için çekim merkezlerinden biri olmasının etkisi büyük. Her sezon değişmeyen tatil destinasyonu olması da onu Dior'un zamansızlık anlayışıyla bütünleştiriyor.

Yalıkavak Marina'da, fildişi tonları ile Dior Toile de Jouy deseninin birlikteliğinin dikkat çektiği dekorasyonuyla Dioriviera Bodrum pop-up mağazası hem modaevinin kodları hem de Bodrum ile uyum içinde.

Mağazada Maria Grazia Chiuri'nin güneş ve kumdan esinlenerek yarattığı Dioriviera hazır giyim koleksiyonunun yanı sıra yaza özel birçok dekorasyon ve aksesuar tasarımı yer alıyor. Zamansız bir yaz gardırobu hayal edilerek tasarlanan Dioriviera'nın odak noktasındaki Toile de Jouy, farklı formlar ve canlı tonlardan pastellere uzanan bir renk paletiyle karşımıza çıkıyor. Harita motifleri ve kamuflaj deseni ise İtalyan sanatçı Pietro Ruffo'nun Chiuri'yle birlikte gerçekleştirdiği işbirliğinden doğan Dior Around the World kapsül koleksiyonunda yer alıyor. Koleksiyondaki sanatsal desenlere renk oyunları eşlik ediyor.

25 Haziran'da açılacak olan ve modaevinin lüks giyim, aksesuar, dekorasyon koleksiyonlarını buluşturan Dioriviera Bodrum pop-up ile hedef, yaza dair her detaya markanın ruhunu katmak. Dior Maison tasarımlarını Bodrum'un geleneksel mimarisiyle birlikte hayal edebiliyoruz...

Pop-up mağazalar geçici olarak görülse de Dior'un seçtiği lokasyonları tasarımlarına motif olarak taşıdığını düşünürsek, Bodrum markanın hafızasına girdi bile. Geçtiğimiz yaz sosyal medyada sürekli karşımıza çıkan, bulundukları bölgenin ismini taşıyan Dior tişört ve bez çantalar arasına bu yaz Bodrum versiyonları da eklenecek ve kuşkusuz sezonun favorileri arasında yerini alacak.