Dolce & Gabbana, Milano Dijital Moda Haftası'na katılıyor
MODA

Dolce & Gabbana, Milano Dijital Moda Haftası'na katılıyor

Dolce & Gabbana, dijital moda haftası için Camera Della Moda'ya yeniden katıldı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 9 Haziran 2020

Dolce & Gabbana, İtalyan modasının yönetim organı National Chamber of Italian Fashion (Camera Della Moda)'ya 22 yıl sonra yeniden katıldı. İtalyan lüks etiketi, kararın Covid-19 salgınının etkisinden kaynaklanan İtalyan moda endüstrisi için bir destek işareti olduğunu söyledi.

Dolce & Gabbana'nın National Chamber of Italian Fashion (Camera Della Moda)'ya yeniden katılması 14-17 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşmesi planlanan Milano Dijital Moda Haftası'nda Erkek İlkbahar/Yaz 2021 koleksiyonunu sergileyeceği anlamına geliyor.

İtalyan moda evi, organizatörler ile yaşadığı anlaşmazlık sonucu 1998 yılında resmi olarak Milano Moda Haftası'ndan ayrılmıştı. O zamandan beri koleksiyonlarını resmi takvim dışında sergiliyor. Ama şimdi, tasarım ikilisi Milano Dijital Moda Haftası'na geri dönmüş oldu.

Domenico Dolce ve Stefano Gabbana'dan yapılan ortak açıklamada; Tüm güzellikleriyle İtalya'ya aşık oldu. Enerjimizi ona destek olmak ve dünyaca ünlü kılmak için yatırım yaptık. Moda, şimdi her zamankinden daha fazla, güçlü pozitiflik ve uyum gerektiriyor. Böyle bir anda, güçleri birleştirmenin önemli ve gerekli olduğunu düşündük" dedi.