Kopenhag Moda Haftası yeni formatını duyurdu
MODA

Kopenhag Moda Haftası yeni formatını duyurdu

Kopenhag Moda Haftası hem fiziksel hem dijital şovlardan oluşacak.

GÜNCELLEME TARİHİ: 11 Haziran 2020

Kopenhag Moda Haftası CEO'su Cecilie Thorsmark, Ağustos tarihlerini birkaç hafta önce doğruladı ve Danimarka, İsveç ve Norveç markalarını içeren fiziksel ve dijital şovlardan oluşan melez bir Moda Haftası için bir plan sundu.

Kopenhag Moda Haftası'nın yeni formatı dijital deneyimleri fiziksel şovlarla karıştıracak. Kopenhag Moda Haftası genel müdürü Cecilie Thorsmark'ın yaptığı açıklamada, İskandinav markaları "yenilenen" dijital platformda hem canlı hem de önceden kaydedilmiş içerik sunacak. Editörler, alıcılar ve tüketiciler dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar tüm materyallere erişebilecekler.

Thorsmark, "Dijital çözümlerin, koleksiyonları fiziksel olarak görme deneyiminin hiçbir zaman yerini alamayacağına ikna olmasına rağmen, bu baskı Kopenhag Moda Haftası için yeni bir dönemin başlangıcını işaret ediyor. Bu gelişmenin orijinal yaratıcı materyalleri nasıl geliştirebileceğini görmek bizi heyecanlandırıyor." dedi.

Şovlar 10-12 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek olsa da, organizatörler bunun corona virüs pandemisinden sonra "her zamanki gibi işine geri döndüğü" anlamına gelmediğini ve daha az fiziksel gösteri ve sunum yapılacağını ve sosyal uzaklaşma ihtiyaçlarının kesinlikle uygulanacağını ifade etti.

"Canlı vitrinleri olan markaların planlamalarında esnek ve uyarlanabilir olmaları gerekiyor," diye açıklıyor Thorsmark.

Kopenhag Moda Haftası 9-12 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek.