Burberry fiziksel bir gösteri için hazır
MODA

Burberry fiziksel bir gösteri için hazır

Burberry İlkbahar/Yaz 2021 koleksiyonunu 17 Eylül'de fiziksel bir sunumla sergileyeceğini açıkladı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 22 Haziran 2020

Burberry, karantina sonrası sunacağı ilk podyum gösterini duyurdu. İngiliz moda evi, İlkbahar/Yaz 2021 koleksiyonu için diğer markaların aksine fiziksel bir sunum hazırlıyor.

Mart ayından bu yana gerçekleşen karantina gölgesinde, bu yıl Eylül Londra Moda Haftası için kesin planlar henüz teyit edilmedi. Ancak etkinliğin en büyük markalarından Burberry, fiziksel bir gösteri yapmaya niyetli olduğunu açıkladı.

Şu anda Ricardo Tisci tarafından yönetilen İngiliz moda evi, 17 Eylül'de canlı bir fiziksel sunum düzenleyeceğini ve etkinliğin dijital olarak görüntülenmesi için herkese açık olacağını da ekledi.

Lüks moda devinden yapılan açıklamada; "Şimdi her zamankinden daha fazla yeniden tasarlamak, değiştirmek zorundayız. Her zaman doğaya çekildik ve bugün kurucumuz Thomas Burberry'nin temellerini attığı dış mekanın saflığına ve sadeliğine bakıyoruz, moda manzaramızı yeni ifade biçimleriyle yeniden tanımlıyoruz." denildi.

Burberry, etkinliğin Burberry'nin Yenilenme Fonu aracılığıyla dengelenmiş emisyonlarla karbon nötr sertifikalı bir podyum gösterisi sergileyeceğini doğruladı.

Şovun kesin yeri henüz açıklanmamış olsa da, etkinliğin açık havada gerçekleşeceğini ve "sürükleyici bir gösteri deneyimi" olacağını biliyoruz.