Dior Cruise 2021 şovu seyircisiz gerçekleşecek
MODA

Dior Cruise 2021 şovu seyircisiz gerçekleşecek

Dior Cruise 2021 koleksiyonu kapalı kapılar ardından izleyici içermeyen bir gösteriyle gerçekleşecek.

GÜNCELLEME TARİHİ: 23 Haziran 2020

Puglia'nın geleneksel sanat ve zanaatlarını kutlayan Dior, 22 Temmuz'da Maria Grazia Chiuri tarafından tasarlanan 2021 Curise koleksiyonunu sunacak.

Paha biçilmez savoir-faire'in mükemmelliğini vurgulayan Dior Cruise 2021 koleksiyonu dokuma sanatından dans tutkusu ve müziğin gücüne Lecce, Puglia'ya saygı duruşunda bulunuyor. Normal şartlarda 9 Mayıs'ta sunulması hedeflenen koleksiyon corona virüs pandemisi sebebiyle ertelendi. Dior yine planladığı gibi sunumu İtalya'nın Lecce, Puglia bölgesinde izleyicisiz bir gösteriyle gerçekleştirecek.

Paris ile Lecce arasındaki ilham verici ilişkinin koleksiyonun kodlarını oluşturduğu bu şov için, karantinadan çok daha önce başlanan çalışmalara devam edilmesi, projede yer alan tüm zanaatkarlara ve sanatçılara desteğin sürmesi açısından büyük önem taşıyor. Dior rüyası, her biri şiirsel çalışmaları ile koleksiyona katkıda bulunan bu isimler sayesinde gerçekleşiyor.

Gösteri, İtalya'nın Puglia bölgesinde yürürlükte olan tüm sosyal mesafe kurallarına uygun yapılacak. Bunun yerine konuklar defileyi canlı yayın üzerinden takip edebilecek. Dior CEO'su ve başkanı Pietro Beccari, Pazartesi günü haberleri paylaşmak üzere sanatsal yönetmen Maria Grazia Chiuri ile sanal bir basın toplantısına ev sahipliği yaptı.

Chiuri, moda haftalarının sadece moda dünyası için değil aynı zamanda şehirler için de önemli olduğunu vurgularkeni Beccari ise dijital defilelerin gerçek defilelerdeki elektrik ve duyguyu yansıtmayacağını belirtti. "Bu proje kalbime çok yakın çünkü babam Puglia'da doğdu," dedi Chiuri, annesinin gösteriye davet edilen tek kişi olabileceğini de sözlerine ekledi.