Paris Moda Haftası'nın tarihleri kesinleşti
MODA

Paris Moda Haftası'nın tarihleri kesinleşti

Paris Moda Haftası'nın 28 Eylül - 6 Ekim tarihleri arasında gerekli önlemler alınarak gerçekleşeceği kesinleşti.

GÜNCELLEME TARİHİ: 24 Haziran 2020

Paris Moda Haftası, İlkbahar/Yaz 2021 sezonu için fiziksel bir gösteri programı hazırladı. Organizatörler, Paris Moda Haftası'nın dijital bir platformla güçlendirilen fiziksel şovlarla gerçekleşeceğini söyledi.

İlkbahar/Yaz 2021 sezonu bu Eylül'de gösterilecekken, herhangi bir fiziksel şovun devam edip etmeyeceği konusunda çok sayıda belirsizlik vardı. Ancak Fédération de la Haute Couture et de la Mode, en azından Paris'te bazı fiziksel şovların düzenleneceğini doğruladı.

Paris Moda Haftası'nın 28 Eylül'den 6 Ekim'e kadar bir dizi fiziksel gösteri ve yakında açılacak yeni bir dijital platformla gerçekleşeceği açıklandı. Sosyal mesafe kuralları muhtemelen şovda yer alanlar ve izleyenler için geçerli olacak yani etkinlikler alıştığımızdan biraz farklı görünebilir.

Fransız başkenti, New York, Londra ve Milan ile ilk kez moda haftalarını ağırlayan programda her zaman gösterilen son şehirdir. Fiziksel şovların her moda başkentinde gerçekleşip gerçekleşmeyeceğine dair henüz bir doğrulama yok, ancak Burberry'nin bu haftaki açıklamasının ardından kesinlikle devam edecek en az bir Londra şovu var. Hem Pitti Uomo hem de Milano Moda Haftası da Eylül ayında devam edecek.