Schiaparelli kendi moda takvimini açıkladı
MODA

Schiaparelli kendi moda takvimini açıkladı

Schiaparelli, bu Aralık ayında bir Los Angeles sunumu hazırlığında olduğu için couture moda haftasını es geçiyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 2 Temmuz 2020

Schiaparelli, Aralık ayında Los Angeles'ta bir haute couture kapsül koleksiyonu sergilemeye hazırlanıyor. Fransız moda evi, bu ay dijital couture moda haftasında yeni bir koleksiyon göstermeyeceğini, bunun yerine kısa bir film yayınlayacağını açıkladı. Schiaparelli, Aralık ayında Los Angeles'ta bir couture sunumuna ve Eylül ayında Paris'te samimi bir hazır giyim sergisine ev sahipliği yapacak.

Birçok moda evinde olduğu gibi, Schiaparelli corona virüs pandemisi sırasında kapılarını kapatmak zorunda kaldı, müşterileri için siparişleri yerine getiremedi ve zamanında yeni bir koleksiyon oluşturamadı.

Bununla birlikte, marka couture moda haftasını tamamen atlamayacak ancak Pazartesi günü yaratıcı yönetmen Daniel Roseberry'nin karantina sırasında eskiz çizimini gösteren kısa bir film yayınlayacak. Bir sonraki couture koleksiyonu daha sonra Aralık ayında Los Angeles'ta bir gösteri sırasında açıklanacak ve marka, Ocak 2021'e kadar her zamanki Paris couture programına geri dönmeyi umuyor.

Moda evi başka heyecan verici haberler de yayınladı - ilk kez e-ticareti başlatacak. Schiaparelli, sınırlı sayıda, kişiselleştirilmiş içerik ve hizmetler sunan bireysel bir koda sahip olacak müşterileri için üst düzey butiklerini online olarak açacak.