Burberry'den TB Yaz Monogramı
MODA

Burberry'den TB Yaz Monogramı

İngiliz lüks moda markası Burberry, yeni TB Yaz Monogramı çok boyutlu kampanyasının ve üçüncü oyununun eşzamanlı lansmanı ile dijitale bir adım daha attı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 3 Temmuz 2020

Burberry'nin ikonik Thomas Burberry Monogram desenine 2020 yaz sezonuna özel bir güncelleme geldi. Başlangıçta baş yaratıcı Riccardo Tisci ve grafik sanatçısı Peter Saville tarafından 2018 yılında tasarlanan birbirine bağlı TB baş harfleri, yeni koleksiyonda turuncu desenli koyu bej, mavi, grafit ve kobalt mavisi paleti ile genişletildi.

Tisci, "Bu, Burberry'deki ikinci monogram koleksiyonum ve benim için koleksiyon, kadınsı ve erkeksi enerjinin ikiliğinin gücünü kutlamak, çizgileri bulanıklaştırmak ve bu genç ifade kavramını keşfetmekle ilgili" dedi.

Kendall Jenner Riccardo Tisci imzası taşıyan TB Summer Monogram koleksiyonu için kendi evinde kamera karşısına geçti.

"Kendall, koleksiyondaki bu otoportreleri alarak gerçekliği yakaladı ve Nick, rüyayı hayata geçirdi, Kendall'ı dönüştüren bu eşsiz dijital alemi yarattı ve TB Yaz Monogram koleksiyonunun ikiliklerini keşfetmesine izin verdi."

Burberry üçüncü oyununu başlattı

Burberry ayrıca, oyuncuların yeni koleksiyondan kıyafetler giyebilecekleri dijital bir sörf karakterini merkez alan en son oyunu B Surf'in lansmanını duyurdu. Oyuncular TB şeklindeki bir pist etrafında yarışarak arkadaşlarına karşı online oynayabilir.