Göz alıcı feminenlik
MODA

Göz alıcı feminenlik

Melina Harris’in yaratıcısı olduğu Hamel markası, 2014 yılından beri dünyanın dört bir yanındaki kadınlara çekicilikle rahatlığı bir arada sunuyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 3 Temmuz 2020

Bade Çakar

Altı yıl önce ilk koleksiyonunu Miami Fashion Week'te tanıttığında, cesur tasarım çizgisiyle dikkatleri üzerine çekmişti...

Melina Harris'in kadın fiziğinin güzelliğini vurgulayan, küçük kusurları kapatan ve vücut hatlarını çekici şekilde ortaya koyan tasarımları Hamel markası altında ultra feminen bir gardırop vadediyor.

Vücudu saran kesimlere dekolte oyunlarının eşlik ettiği koleksiyona, ailesiyle birlikte zamanını Belgrad, Cannes ve Miami arasında geçiren Harris'in bu üç şehirden aldığı ilham da incelikli detaylar olarak yansıyor. Türkiye dahil dünyanın birçok noktasında satışta olan Hamel tasarımlarını tercih eden isimlerden biri ise Jennifer Lopez.

Markanın kısa sürede hatırı sayılır bir hayran kitlesine sahip olmasında en büyük etken, Melina Harris'in seksapel ile zarafet arasında abartı ve avamlıktan uzak, etkileyici bir denge tutturmuş olması. Tasarımlarda öne çıkan bir diğer özellik de rahatlık. Vücudu saran elbiseler ilk bakışta nefes almayı bile zorlaştırıyormuş gibi görünse de tam tersi geçerli; Harris, kadınların çekici görünebilmesi için rahat olmaları gerektiğine inanıyor, bu yüzden de istisnasız her tasarımında maksimum rahatlık sağlayacak materyal ve kesimlere odaklanıyor.