Gözde markalar bu plajda buluşuyor
MODA

Gözde markalar bu plajda buluşuyor

Lüks bohem konseptiyle geçen yılın en iyi plajı seçilen The Beach of Momo, Haziran’da yeniden kapılarını açtı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 3 Temmuz 2020

Dalyan'da kendine ait yemyeşil, bakir bir koyda yer alan adres, eskiden üzüm bağı olan eski bir villanın bahçesinde yer aldığı için yeni normalde izolasyon için ideal. Dahası, popüler Türk moda markalarının da buluşma noktası. Vakkorama ve Les Benjamins gibi güçlü isimlere bu yaz Haremlique à la mer ve Faraway de eklendi. Caroline Koç'un Haremlique à la mer özel yaz koleksiyonu, Ayşe Boyner'in Meksika ruhunu yansıtan Faraway markası ve Gizem Esendemir'in Eclectic Concept'i Momo'da nasıl buluştu, konuştuk.

Haremlique à la mer

"Her yeni sezonda Haremlique à la mer plaj koleksiyonumuzu hedef kitlemizle buluşturacağımız yeni lokasyonlar belirliyoruz. Çesme'nin etkileyici mavisini doğal, rahat ve rafine bir şıklıkla birleştiren The Beach of Momo, bu sezon için tercih ettiğimiz yeni lokasyonlardan biri oldu. Yaz boyu açık olacak pop-up mağazamızda İlkbahar/Yaz 2020 tasarımlarımız yer alıyor; plaj giyim koleksiyonundan kaftan, tunik, gömlek elbiseler, plaj pantolonları, şortlar ve tişörtler. Ayrıca peştemal, takı, plaj, makyaj ve seyahat çantası gibi aksesuarlar da satışta. Momo'da vakit geçirirken, deniz kenarında hafifliğiyle ön plana çıkan vual gömlek elbiselerimiz ve rafya plaj çantalarımızla bir görünüm oluşturabilirsiniz. Gündüz görünümü hasır şapkalarımızla tamamlanabilir. Akşamüstü vakitlerinde ise desenli uzun tuniklerimiz ve işleme detaylı rafya clutch'larımız tercih edilebilir."

Faraway

Ayşe Boyner: "Momo'nun sahipleri arkadaşlarım. Ben Momo'yu seviyorum, onlar da Faraway'i seviyor. Böylece birleştik. Özlemişim yazı, çok çabuk geçmesin! Ne giyelim derseniz; Meksika ilhamlı panço ve hoodie'ler kesin. Çeşme akşamları serin oluyor, o yüzden beach çıkışı üste geçirmelik. Bu sezon mayo ve plaj kıyafetleri de yaptık. Bir de en sevdiğim markalardan biri, arkadaşlarımın Else'inin mayo ve plaj kıyafetleri var. Tek model ayakkabımız, deri babuşlar. Ben geçen sene ayağımdan çıkarmadım, bu sene de devam. Diğer seçenekleriniz, tiril tiril pamuk ve ipekten çiçek desenli kimonolar ve elbiseler, Baja hoodie'den ilham alan Tulum hoodie elbise, keten elbiseler, pötikare mayo ve bikinilerimiz... Bu yazın renkleri de Faraway'e (bana) sorarsanız kırmızı, yeşil, sarı ve mavi. Benim favori kombinim, siyahbeyaz pötikare yüksek bel bikini ve üstüne krem pamuk kimono. Bir de babuşlarımız."

Eclectic Concept

Gizem Esendemir: "Çeşme çocukluğumuzun geçtiği yer. Momo'nun Dalyan'da açılacağını duyduğumda çok heyecanlanmıştım. Hemen bir hazırlık sürecine girdik ve dokuya uygun bir koleksiyon ile pop-up store kurma fikrini hayata geçirdik. Eclectic olarak dört yıldır Bebek'te olan mağazamız, üç senedir tüm yaz operasyonunu The Beach of Momo'da gerçekleştiriyor. İşbirliğimiz, çizgisi bize uygun olan tasarımcılardan aldığımız koleksiyon ürünlerinin de mağazamızda sergilenmesi şeklinde devam ediyor. Momo'da oluşturduğumuz çizgi ve dokuya uygun renklerde olan koleksiyonları tercih ediyoruz. Bu yazın, bununla alakalı farkımızı daha rahat göstereceğimiz bir sezon olacağını düşünüyoruz.

Umudumuz, tüm sezonu bundan önceki yazlarda olduğu gibi keyifli ve stresten uzak geçirmek. Eclectic Concept'in Momo için hazırladığı keten koleksiyonu bu sene güncellendi. Yine çok iddialı ve çizgisi net olan bir koleksiyon hazırladık. Bu yaz benim favori parçam kesinlikle Mexico Tulum'dan getirdiğimiz takı koleksiyonu. Geçen sene daha çok toprak ve pastel tonları etkiliyken, bu sene biraz daha neon renklerin ön planda olduğunu görüyorum. Birçok tasarımcı koleksiyonunda, desenlere turuncular ve sarılar hakim. Bu yaz biraz daha renkli geçecek gibi."